Våre restauranter Hvor går reisen?

Aker Brygge

Den første restauranten i Olivia-familien ligger i de gamle, ærverdige Verkstedhallene på Aker Brygge. Restauranten strekker seg over to etasjer, med store vinduer ut mot bryggen utenfor. Uteserveringen har fantastisk beliggenhet på bryggekanten med utsikt mot fjorden og Akershus Festning. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til sjø og det myldrende folkelivet.

Olivia Aker Brygge er inspirert av Napoli. Som du finner spor av i interiøret og menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for Napoli.

Tjuvholmen

Nede ved sjøen i en av Oslos nyere bydeler, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Restauranten strekker seg mellom bryggen på den ene siden og hovedgaten på den andre, og har uteservering på hver side med sol fra morgen til kveld.

Bydelen Tjuvholmen er bygget på tre holmer ute i havet, så naturligvis måtte Venezia bli byen som inspirerer Olivia Tjuvholmen.

Hegdehaugsveien

I Hegdehaugsveien og sjarmerende Homansbyen er Olivia vår italienske oase i en ellers travel bydel. Restauranten har to intime etasjer inne og har blitt en nabolagsfavoritt for mange. Det mest unike med Olivia Hegdehaugsveien er den store uteserveringen, som vi liker å kalle vår olivenlundhage. Her kan du sitte ute på både kalde og varme dager med peis, hyggelig utebelysning, store parasoller og varmelamper.

Østbanehallen

I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivia Østbanehallen flott plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Restauranten er inspirert av storslagne Milano og byen er godt representert i interiøret og bildene. Her er det alltid mye som skjer og med peiser og levende lys skaper vi den lune Olivia-atmosfæren på en ellers travel jernbanestasjon.

Restauranten har også en stor uteservering på torget med utsikt mot fjorden og Operaen.

Eger

Olivia EGER har perfekt beliggenhet på Egertorget i Karl Johans gate, og er en av våre største restauranter. Restauranten er den femte Oliviarestauranten i Oslo som gjør at vi kan ta imot enda flere matglade gjester, nå også i det travle sentrum av Oslo.

Restauranten strekker seg over tre etasjer og har plass til nesten 500 gjester inne. Ute har vi bygget en hyggelig uteservering på gateplan slik at du kan kjenne på folkelivet på Karl Johan.

Solsiden

Den første restauranten utenfor Oslo åpnet vi i Trondheim, ytterst på Solsiden, en unik bydel som ligger langs Nidelven. De mange broene over elven gjorde Firenze til en naturlig inspirasjonskilde for denne restauranten, noe som preger deler av menyen og interiøret. Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun og avslappet atmosfære - akkurat slik det skal være hos oss.

Uteserveringen på Solsiden har fantastisk beliggenhet på hjørnet ytterst på bryggen med utsikt mot Nidelven og folkelivet på torget utenfor. Området er utstyrt med varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til Nidelven og folkelivet på Solsiden.

Zachariasbryggen

Midt på fisketorget på velkjente Zachariasbryggen finner du Olivia. Den flotte, hvite trebygningen ligger helt ned mot sjøen og gir Olivia byens flotteste utsikt mot Fløibanen, torget og de kjente trebygningene som preger Bergen by. Restauranten er inspirert av vakre Sicilia, noe som gjenspeiles i deler av menyen og interiøret. Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun og avslappet atmosfære - akkurat slik det skal være hos oss. Uteserveringen er vendt mot Fløybanen, og med varmelamper og pledd kan du tilbringe både kalde og som varme kvelder her.

Torget

Olivia Torget ligger i Vågen, Stavanger, med utsikt over havnen og bryggen. Restauranten går over to etasjer med vinduer langs alle veggene med utsikt mot Torget og Vågen, og er dermed det perfekte stedet å sitte og titte på folkelivet i Stavanger. Havnebyen Portofino i Italia ble en naturlig inspirasjonskilde til den nye restauranten, noe som preger interiøret. Ellers er det Olivia som du kjenner den - lun stemning, flere peiser og en avslappet atmosfære - akkurat slik det skal være hos oss.

Storgata

Midt i sentrum av Lillestrøm, med utsikt mot den travle handlegaten ligger Olivia Storgata. Inne i restauranten har vi noen helt spesielle chef's table-plasser i den 15 meter lange baren, som er det første du møter når du kommer inn. Olivia Storgata er inspirert av Bologna, som mange regner å være selve hjertet, eller indrefileten, i Italia, i hvert fall når det kommer til mat og mattradisjoner. Du vil finne spor av Bologna i restauranten og i menyen. Uteserveringen er stor, og her har vi pledd og varmelamper for de litt kjøligere kveldene.

Ramsalt

Vår nordligste restaurant ligger i Bodøs nyeste bydel og havnepromenade: Ramsalt. Kort vei fra jernbanestasjonen og hurtigrutekaia kan du nyte utsikten mot havet og skimte Lofoten i det fjerne. På sommeren kan du sitte ute i midnattssol på uteserveringen vår. Med andre ord, et perfekt sted for en matpause mellom alle naturopplevelsene området har å by på.

Vågen

Innerst i Gandsfjorden, midt i hjerte av Sandnes sentrum ligger vår største restaurant hittil – Olivia Vågen. Restauranten strekker seg over to etasjer med en stor takterrasse som blir et fantastisk sted å nyte mat, drikke og utsikten over byen. Inne har vi en stor bar, flere chambre séparée til private selskaper og selvfølgelig masse plass til sultne gjester.

Ole Bulls plass

Der Torgallmenningen møter Ole Bulls plass og Den blå steinen ligger vår andre restaurant i Bergen, Olivia Ole Bulls plass.Med blant annet byparken, Den Nationale Scene og Hotel Norge som naboer ligger restauranten på en plass med mye historie og virkelig i hjertet av bykjernen.

Restauranten strekker seg over to etasjer med en stor glasspaviljong på gateplan som blir et fantastisk sted å nyte mat, drikke og utsikt over det myldrende folkelivet utenfor.