Historier Vårt Italia
Møt Henriette, vår Head of Food & Beverage
Som 21-åring flyttet hun til Italia for å gå på kunstskole. I Roma fant hun sin store kjærlighet. "Selv om blodet mitt er norsk så er hjertet mitt italiensk," pleier...
Startender of the year
I Olivia elsker vi å utfordre hverandre med ulike konkurranser, og en av de er Startender of the Year. Da inviterer vi alle bartenderne våre til å delta med sin...
På tur med kjøkkensjefene
Råvarer, lidenskap, kjærlighet til Italia, mat og mennesker er hovedingrediensene i vår historie. I september reiste vi til Italia sammen med kjøkkensjefene våre, for å delta på kurs og workshops...
Den perfekte starten
Det er ikke bare gode råvarer som er viktig for oss når det kommer til mat, men også den italienske kulturen rundt et måltid. Som i en stor italiensk familie...
Møt vår CEO, Fredrik!
Vi har tatt en prat med vår CEO, Fredrik Remmen, om karriere og hans vei fra kjøkkenhjelp i Italia til topplederstilling i restaurantbransjen. Kanskje historien hans kan inspirere andre? Som...
Let’s aperitivo together!
Ikke bare har vi lidenskapelige pizzakokker på kjøkkenet, vi har også dedikerte bartendere som elsker faget sitt - og som stadig tar cocktailmenyen vår til nye høyder. Det siste året...