Historier Vårt Italia

Ny sesong, nye råvarer

Ny sesong betyr nye råvarer! Endelig er den nye menyen vår i restaurantene og på den finner du retter som vi synes er perfekte for høst- og vintersesongen. Blant annet…

Les mer

På tur med kjøkkensjefene

Råvarer, lidenskap, kjærlighet til Italia, mat og mennesker er hovedingrediensene i vår historie. I september reiste vi til Italia sammen med kjøkkensjefene våre, for å delta på kurs og workshops…

Les mer

Møt vår CEO, Fredrik!

Vi har tatt en prat med vår CEO, Fredrik Remmen, om karriere og hans vei fra kjøkkenhjelp i Italia til topplederstilling i restaurantbransjen. Kanskje historien hans kan inspirere andre? Som…

Les mer

Den perfekte starten

Det er ikke bare gode råvarer som er viktig for oss når det kommer til mat, men også den italienske kulturen rundt et måltid. Som i en stor italiensk familie…

Les mer

Let’s aperitivo together!

Ikke bare har vi lidenskapelige pizzakokker på kjøkkenet, vi har også dedikerte bartendere som elsker faget sitt – og som stadig tar cocktailmenyen vår til nye høyder. Det siste året…

Les mer

Med hjerte for pizza

Pizza er selve hjertet i Olivia. Du har kanskje lagt merke til at vi har åpent pizzakjøkken i alle våre restauranter slik at du kan studere pizzakokkene i aksjon? Det…

Les mer

Fokus på råvarekvalitet

God råvarekvalitet er helt avgjørende i det italienske kjøkkenet og er selvfølgelig noe vi er lidenskapelig opptatte av i Olivia. Vi importerer alle de italienske ingrediensene vi bruker gjennom vårt…

Les mer