Sorrento
Inspirert av Sorrento
Det italienske kjøkkenet er fullt av fantastiske råvarer og smakfulle retter. Hver region har sine spesialiteter og tradisjoner som de er ekstra stolte av, akkurat som vi er stolte av de forskjellige restaurantene våre. På Olivia Ramsalt er vi inspirert av havnebyen Sorrento. Buon viaggio!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Book bord på
Olivia Ramsalt

Varmt velkommen til oss på Olivia Ramsalt!

VIKTIG INFORMASJON FØR DU BESTILLER BORD

Her kan du booke bord for 1-14 personer. For selskap over 14 personer, ta kontakt med oss på ramsalt@olivia.no.

Vi tar ingen reservasjoner utendørs, bordene der er kun til drop-in.

Finner du ikke bord på ønsket tidspunkt? Ingen fare; bare kom innom, så hjelper vi deg. Vi holder av bord til drop-in så langt vi har mulighet.

Benvenuti!

Åpningstider

Kjøkkenet stenger 23:00 mandag–lørdag og 22:00 søndag.

mandag

11:00 - 00:00

tirsdag

11:00 - 00:00

onsdag

11:00 - 00:00

torsdag

11:00 - 00:00

fredag

11:00 - 01:00

lørdag

11:00 - 01:00

søndag

12:00 - 23:00

mandag

11:00 - 00:00

tirsdag

11:00 - 00:00

onsdag

11:00 - 00:00

torsdag

11:00 - 00:00

fredag

11:00 - 01:00

lørdag

11:00 - 01:00

søndag

12:00 - 23:00

Dette skjer hos oss

Vi har ingen arrangementer i restauranten akkurat nå

Olivia Ramsalt

Vår nordligste restaurant ligger i Bodøs nyeste bydel og havnepromenade: Ramsalt. Kort vei fra jernbanestasjonen og hurtigrutekaia kan du nyte utsikten mot havet og skimte Lofoten i det fjerne. På sommeren kan du sitte ute i midnattssol på uteserveringen vår. Med andre ord, et perfekt sted for en matpause mellom alle naturopplevelsene området har å by på.

Hver Olivia-restaurant er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Ramsalt er inspirert av havnebyen Sorrento. Her er sjømat i fokus, som du vil se i menyen. I tillegg til lokale retter finner du så klart også klassikere du kanskje har smakt hos oss før hvis du har besøkt oss andre steder.

Sorrento

Vårt italienske kjøkken

Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge våre pizzaioli i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Med kjærlighet for vin

Vi er stolte av å ha et stort utvalg fra de beste italienske vinregionene på menyen. Du vil finne musserende fra nordlige Trentino-Alto Adige helt ned til Chardonnay fra Sicilia; klassiske rødviner fra Piemonte og Toscana og vin fra mindre kjente regioner som Marche og Campania.

Olivia a casa

… et Olivia-måltid hjemme! Noen dager passer det best å ta med take away. Da står kokkene våre står klare til å lage pizza, pasta og andre retter fra menyen som du enkelt kan hente i restauranten og nyte hjemme. Ring oss for takeaway på +47 404 00 434 Buon appetito!

Sala Privata

På Olivia Ramsalt har vi to chambre séparée, private rom der vi kan arrangere intime og uformelle middager samt møter og seminarer for opp til 18 personer. Vi skreddersyr gjerne et selskap med mat og drikke som passer deg og dere – som gir en uformell, annerledes og autentisk opplevelse.

Aperitivo all'Italiana

I Italia samles nære og kjære til aperitivo, som helt enkelt betyr en drink før maten. Dette er bare en av de mange tingene vi elsker med den italienske kulturen, og som vi tar med oss til Olivia. På menyen vår finner du alt fra aperitivo-drinker til spennende cocktails som passer både før og etter måltidet. Cin cin!

Her finner du oss

 

Sjøgata 29

8006 Bodø

Driftssjef

Kristin Mentzoni
kristin.mentzoni@olivia.no

Restaurantsjef

Martine Davidsen
martine.davidsen@olivia.no

Kjøkkensjef

bestill mat hjem på døren

Noen ganger passer det best å få måltidet levert hjem på døren. Sjekk om vi leverer til deg.