Bli en del av Vår familie

A great place to work

Er Olivia et sted for deg?

I Olivia har vi bygget mange vellykkede restauranter de siste årene. Vi føler stor glede i å kunne tilby jobber til så mange mennesker, fra mer enn 50 nasjonaliteter, i et Great Place to Work-sertifisert arbeidsmiljø.

I Olivia er vi egentlig ikke så opptatt av hva du har gjort før, men vi er opptatt av hva du er laget av; hva slags holdninger og verdier du har. Har du erfaring fra en jobb/hobby med høyt tempo er det likevel en fordel om du vil jobbe i serveringen. Også i kjøkkenet er det høyt tempo, og her ser vi etter kokker med erfaring fra det italienske kjøkken.

Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. Interesse for å lære mer om italiensk mat og vinkultur – det må du ha. Kunnskapen får du gjennom å delta på våre mange kurs og gjennom vår digitale læringsplattform. Det er viktig for oss at du er interessert og tar ansvar for egen læring og utvikling. Vi gir støtte til de som ønsker å utdanne seg til sommelier (vinkelner) og har årlige Master Chef-konkurranser blant kokkene.

I Olivia er vi ikke redd for å gi lederroller til unge mennesker, og mange bygger både CV og karriere her hos oss. De aller fleste topplederne våre har jobbet seg opp igjennom Olivia. Vi er i vekst, og ser stadig etter nye medarbeidere. Følg med på våre ledige stillinger her.

Ledige stillinger

Vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger.

Få ledererfaring med Olivia

Vi er veldig stolte av å satse på internrekruttering og utvikling av våre egne medarbeidere. Det har vært så vellykket at over 90% av alle ledere i Olivia har gått gradene i vårt system. Det vil for eksempel si at en som startet som vertinne eller servitør har utviklet seg videre til å bli opplæringsansvarlig, hovmester og kanskje helt opp til driftssjef/daglig leder for en av våre restauranter. På kjøkkenet kan man ha startet som medarbeider i prepp-kjøkken og oppvask og gått hele veien til å bli kjøkkensjef. Vi synes det er utrolig gøy å ha så mange kollegaer med mye lidenskap og ambisjon, som driver Olivia videre og bidrar til en Great Place to Work-sertifisert arbeidskultur.

sommelierutdannelse

I Olivia er det mye kjærlighet og interesse for den italienske mat- og vinkulturen, og over årene har vi flere kollegaer som har ønsket å utdannet seg til å bli sommelier. Maria Bogdana jobber som restaurantsjef på Olivia Østbanehallen og er en av de vi har hjulpet med utdannelsen.

Vi er veldig stolte av å ha så mange engasjerte og motiverte mennesker som jobber hos oss og ingenting gjør oss mer glad enn når vi ser medarbeidere dele sin kunnskap videre med gjester.

Våre kjerneverdier

Våre verdier kjennetegner hva vi ser etter hos nye medarbeidere, måten vi jobber på, og hvordan vi ønsker å oppfattes av gjestene våre. Vi bruker verdiene våre aktivt, så for å trives hos oss er du avhengig av å kjenne deg igjen i disse. Det er like viktig for oss at du er en god kollega som at du møter gjestene våre med et stort smil. Maten vi serverer skal lages med en genuin kjærlighet til det italienske kjøkken. Vi vil at Olivia skal være et godt sted å være som både medarbeider og gjest.

F

fremoverlent

Initiativrik, imøtekommende, interessert og løsnings-orientert. Vi skal utfordre oss selv og strekke oss litt lenger i alle sammenhenger

L

Lidenskapelig

Nytenkende, engasjert, kunnskapssøkende, sjarmerende og med
glimt i øyet. En ekte italiano med kjærlighet til Italia

U

Uformell

Lav terskel, vennlig og smilende. Vi er uformelle og gjestfrie, vi opptrer gjerne impulsivt og er ikke redde for å by på oss selv

P

Profesjonell

Ansvarlig, alltid med gjesten i fokus. Kvalitetsbevisst, vel-organisert og tillitsvekkende. Med kunnskap om italiensk mat- og vinkultur