Roma
Ciao Roma!
Det italienske kjøkkenet er fullt av fantastiske råvarer og smakfulle retter. Hver region har sine spesialiteter og tradisjoner som de er ekstra stolte av, akkurat som vi er stolte av de forskjellige restaurantene våre. På Olivia Ole Bulls plass er vi inspirert av Roma - den evige byen. Buon viaggio!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Book bord på
Olivia Ole Bulls plass

Velkommen til Olivia Ole Bulls plass!

VIKTIG INFORMASJON FØR DU BESTILLER BORD

Her kan du booke bord for 1–14 personer. For selskap over 14 personer, ta kontakt med oss på olebullsplass@olivia.no.

Vi tar ingen reservasjoner utendørs, bordene der er kun til drop-in.

Finner du ikke bord til ønsket tidspunkt? Ingen fare; bare kom innom, så hjelper vi deg. Vi holder av bord til drop-in så lang vi har mulighet.

Benvenuti!

Åpningstider

Kjøkkenet stenger 23:00 mandag–lørdag og 22:00 søndag.

mandag

11:00 - 00:00

tirsdag

11:00 - 00:00

onsdag

11:00 - 00:00

torsdag

11:00 - 00:00

fredag

11:00 - 01:00

lørdag

11:00 - 01:00

søndag

12:00 - 23:00

mandag

11:00 - 00:00

tirsdag

11:00 - 00:00

onsdag

11:00 - 00:00

torsdag

11:00 - 00:00

fredag

11:00 - 01:00

lørdag

11:00 - 01:00

søndag

12:00 - 23:00

Dette skjer hos oss

Vi har ingen arrangementer i restauranten akkurat nå

Olivia Ole Bulls plass

Der Torgallmenningen møter Ole Bulls plass og Den blå steinen ligger vår andre restaurant i Bergen, Olivia Ole Bulls plass. Med blant annet byparken, Den Nationale Scene og Hotel Norge som naboer, ligger restauranten på en plass med mye historie og virkelig i hjertet av bykjernen. Restauranten strekker seg over to etasjer med en stor glasspaviljong på gateplan som blir et fantastisk sted å nyte mat, drikke og utsikt over det myldrende folkelivet utenfor.

Alle våre restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Ole Bulls plass er inspirert av Roma – den evige byen. Du finner spor av Roma i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for Roma. Ellers er det Olivia som du kjenner det; lunt og hyggelig med fyr i peisen, levende lys og en pulserende stemning.

Roma

Menú del pranzo – lunsjmeny

Lunsjmeny serveres frem til kl. 16:00 mandag til fredag.

Aperitivo all'Italiana

I Italia samles nære og kjære til aperitivo, som helt enkelt betyr en drink før maten. Dette er bare en av de mange tingene vi elsker med den italienske kulturen, og som vi tar med oss til Olivia. På menyen vår finner du alt fra aperitivo-drinker til spennende cocktails som passer både før og etter måltidet. Cin cin!

Vårt italienske kjøkken

Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge våre pizzaioli i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Her finner du oss

 

Kong Olav Vs plass 4

5014 Bergen

Driftssjef

Jenny Pettersson
jenny.pettersson@olivia.no

Restaurantsjef

Kjøkkensjef

Giovanni Scala
giovanni@olivia.no

bestill mat hjem på døren

Noen ganger passer det best å få måltidet levert hjem på døren. Sjekk om vi leverer til deg.