Din sikkerhet Personvern

Personvern og informasjonssikkerhet er viktig for oss og viktig for deg. Vi behandler personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte, i tråd med EUs forordning for personvern, GDPR (General Data Protection Regulation). På denne siden kan du lese om hvordan vi gjør dette.

Vi innhenter kun personopplysninger gjennom e-post, telefon eller andre systemer som er relevant og nødvendig for å levere våre tjenester til deg som gjest. Det samme prinsippet gjelder for våre samarbeidspartnere og leverandører.

Vi forbeholder oss retten til å sende relevant informasjon til deg via e-post og SMS. Dette vil typisk være bekreftelse på din bordreservasjon eller nyhetsbrev fra våre restauranter dersom du har meldt deg på dette. Vi kommuniserer alltid tydelig hvor og hvordan du kan melde disse utsendelsene.

Vi lagrer ikke kortnummer og annen sensitiv betalingsdata. Betalingsløsningene på våre nettsider er levert av en PCI-verifisert tredjepart der all data er kryptert. Vi jobber kontinuerlig for å oppnå høy sikkerhet for deg som bruker, men vi kan ikke garantere for sikkerheten vedrørende informasjon du oppgir når du er tilkoblet internett.

Vi selger aldri personopplysningene dine videre til andre selskap.

Under kan du lese hvordan vi behandler personopplysningene dine, og hvilke rettigheter du har når det gjelder denne behandlingen.

Dersom vi er nødt til å oppdatere dette dokumentet vil den nyeste versjonen alltid være tilgjengelig på nettsidene våre.

Denne siden ble sist oppdatert juni 2022.