Din sikkerhet Personvern

Personvern og informasjonssikkerhet er viktig for oss og viktig for deg. Når du bruker nettsiden vår eller er i kontakt med oss, herunder i forbindelse med bordbestillinger, takeaway-bestillinger, kundetilbakemeldinger, mottakelse av nyhetsbrev, markedsføring eller generelle henvendelser, vil Olivia AS behandle personopplysninger om deg. Vi behandler personopplysningene dine på en lovlig og sikker måte, i tråd med EUs forordning for personvern, GDPR (General Data Protection Regulation).

Vi innhenter kun personopplysninger gjennom e-post, telefon eller andre systemer som er relevant og nødvendig for å levere våre tjenester til deg som gjest. Det samme prinsippet gjelder for våre samarbeidspartnere og leverandører.

Vi forbeholder oss retten til å sende relevant informasjon til deg via e-post og SMS. Dette vil typisk være bekreftelse på din bordreservasjon eller nyhetsbrev fra våre restauranter dersom du har meldt deg på dette. Vi kommuniserer alltid tydelig hvor og hvordan du kan melde deg av disse utsendelsene.

På denne siden finner du informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, og hvilke rettigheter du har når det gjelder denne behandlingen. For spørsmål du måtte ha om vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss på følgende måte:

Adresse: Henrik Ibsens gate 100, 0255 OSLO
E-post: gdpr@olivia.no

Dersom vi er nødt til å oppdatere dette dokumentet vil den nyeste versjonen alltid være tilgjengelig på nettsidene våre.

Denne siden ble sist oppdatert desember 2022.