Hvem er vi? Historien om Olivia

... Nærmere Italia kommer du ikke

I 2006 åpnet den første Olivia-restauranten på Aker Brygge i Oslo. Men historien vår går enda litt lengre tilbake i tid; til da Anne Koppang, Gry Holm og Kristin Gjelseth, eller «de tre damene» som vi liker å kalle de, ønsket seg en italiener i familien - gjerne en tante Olivia fra Piemonte. Og siden ingen av de hadde italiensk familie fra før fant de ut at det nest beste var å åpne en italiensk restaurant... som siden viste seg å skulle bli nettopp det de ønsket seg i utgangspunktet: italiensk familie.

Siden 2006 har det skjedd mye spennende i Olivia. Vi har åpnet flere restauranter i Norge, Sverige og Finland. Alle restaurantene våre har særegne preg og unike kvaliteter, inspirert av våre favorittbyer i Italia; Roma, Napoli, Venezia, Milano, Portofino, Firenze, Palermo, Parma og Bologna. Men uansett hvor du besøker oss skal opplevelsen være den samme: autentisk italiensk mat i lune omgivelser, med levende lys og brennende peiser. Med imøtekommende og kunnskapsrike servitører og kokker med én tydelig felles visjon: å servere den beste pizzaen utenfor Italia.

Kjøkken og kokker - Komprimert

Vårt Italia

Lidenskapen til Italia er selve drivkraften i Olivia. Vi reiser jevnlig for å lære, utvikle oss og bli inspirert, og vi synes det er ekstra gøy å kunne dele opplevelsene våre med dere, gjestene våre, som også har hjerte for Italia. Ved å dele bilder og filmer fra reisene våre håper vi at vi kan gi dere en god opplevelse også utenfor restaurantene våre - at vi kan gi et lite stykke Italia gjennom våre øyne.

Gavekort Gi bort en italiensk opplevelse

En god matopplevelse er hyggelig å gi og hyggelig å få, og den perfekte gaven til den som har alt. Våre digitale gavekort kan brukes i alle våre restauranter og sendes til deg på mail. Enkelt og greit.

Jobbe hos oss?

Deler du vår lidenskap for italiensk mat- og vinkultur? Ta en titt på vår karriereside for å lese mer om hvordan vi jobber i Olivia.