Inspirert av Venezia Tjuvholmen

 

Book bord på
Olivia Tjuvholmen

Varmt velkommen til oss på Olivia Tjuvholmen!

Her kan du booke bord for 1-9 personer. For selskap over 9 personer, ta kontakt med oss på booking@olivia.no.

Finner du ikke bord på ønsket tidspunkt? Ingen fare; bare kom innom, så hjelper vi deg. Vi har nesten alltid plass til drop in-besøk.

Benvenuti!

Åpningstider

mandag

11:00 - 22:00

tirsdag

11:00 - 22:00

onsdag

11:00 - 23:00

torsdag

11:00 - 23:00

fredag

11:00 - 00:00

lørdag

11:00 - 00:00

søndag

12:00 - 22:00

Åpningstider jul og nyttår

23.–25. desember: stengt
26.–28. desember: 12-22
29.–30. desember: 12-23
31. desember: 12-01
1. januar: 12-23
2. januar: 12-22

KONTAKT OSS

Bryggegangen 4

0252 Oslo

Venezia

Olivia Tjuvholmen

Nede ved sjøen i en av Oslos nyere bydeler, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Restauranten strekker seg mellom bryggen på den ene siden og hovedgaten på den andre, og har uteservering på hver side med sol fra morgen til kveld.

Alle våre restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og på grunn av metoden Tjuvolmen er bygget på – på tre holmer ute i fjorden, ble Venezia et selvfølgelig valg for Olivia Tjuvholmen. Du finner spor av Venezia i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for vakre Venezia.

Ellers er det Olivia som du kjenner det; lunt og hyggelig med fyr i peisen, levende lys og en pulserende stemning.

Meny

AntipastiForretter
  • Olive bella di cerignola vegano

    store grønne oliven

    50,-
  • Polpette di melanzane

    fritert aubergin med nduja-aioli

    Egg, Bløtdyr, Hvete, Melk, Sennep
    75,-
  • Tozzetti di polenta con aioli vegetariano

    fritert polenta med aioli, rosmarin og havsalt

    Bløtdyr, Egg, Hvete, Melk, Selleri, Sennep, Svoveldioksid og sulfitt
    75,-
  • Insalata ai carciofi vegetariano

    marinert artisjokk, oliven, hvitløk, parmesan, sitron og brødsmuler

    Egg, Hvete, Melk
    75,-
  • Tris di bruschette

    tre ulike bruschetta med ricottakrem og semi-tørket tomat, chèvre og druemarmelade og mozzarella di bufala og parmaskinke

    Egg, Hvete, Melk, Pinjekjerner, Soya, Svoveldioksid og sulfitt
    75,-
  • Focaccia vegetariano

    Husets pesto rosso, pesto genovese og aioli

    Egg, Hvete, Melk, Pinjekjerner, Sennep, Svoveldioksid og sulfitt
    79,-
  • Focaccia sarda vegetariano

    Steinovnsbakt pizzabunn med pecorino, parmesan, olivenolje, rosmarin, havsalt og aioli

    Egg, Hvete, Melk, Sennep, Soya, Svoveldioksid og sulfitt
    89,-
  • Caprese di Olivia vegetariano

    mozzarella di bufala, cherrytomater, syltet rødløk og landbrød

    Hvete, Melk, Selleri, Svoveldioksid og sulfitt
    115,-
  • Salumi e parmigiano reggiano

    parmaskinke, fennikelsalami og parmigiano reggiano

    Melk, Svoveldioksid og sulfitt
    120,-
  • Fritto misto di mare

    fritert scampi, akkarringer og kveite. Serveres med aioli og sitron

    Bløtdyr, Egg, Hvete, Melk, Sennep, Svoveldioksid og sulfitt
    145,-
  • Mozzarella di burrata vegetariano

    kremet mozzarellaspesialitet fra Puglia, cherrytomater, ruccola og grillet focaccia

    Hvete, Melk
    175,-
  • Carpaccio di manzo

    tynne, rå skiver av okse indrefilet, parmigiano reggiano, sitron, ruccola, pinjekjerner og extra virgin olivenolje

    Egg, Melk, Pinjekjerner
    195,-
  • Antipasto all´Italiana

    caprese, parmaskinke, trøffelsalami, sterk salami, melon, artisjokk, oliven, pesto genovese og focaccia

    Egg, Hvete, Melk, Pinjekjerner, Selleri, Sennep, Soya, Svoveldioksid og sulfitt
    239,-
Zuppa, insalate & frittateSuppe, salater & omelett
  • Zuppa ai funghi vegetariano

    kremet skogsoppsuppe med smørstekt sopp og trøffelolje. Serveres med focaccia

    Hvete, Melk, Selleri, Svoveldioksid og sulfitt
    149,-
  • Frittata Olivia

    Omelett med bacon, purreløk, pasta, parmesan og persille. Serveres med salat, focaccia og aioli

    Egg, Hvete, Melk, Sennep, Svoveldioksid og sulfitt
    159,-
  • Insalata invernale con farro e zucca vegetariano

    lun byggrynsalat med bakt gresskar, grønnkål, granateple, syltet gulrot og parmigiano reggiano

    Bygg, Hvete, Melk, Svoveldioksid og sulfitt
    159,-
  • Insalata pollo e pancetta

    romanosalat, kyllingbryst, sprøstekt pancetta, parmesan, soltørkede tomater, spinat, soyabønner og syltet rødløk

    Hvete, Melk, Soya, Svoveldioksid og sulfitt
    199,-
  • Insalata caprese con parma

    blandet salat, parmaskinke, mozzarella di bufala, tomater, pesto genovese og pinjekjerner

    Hvete, Melk, Pinjekjerner, Soya, Svoveldioksid og sulfitt
    219,-
Pizza biancaHvit pizza
Alle våre pizzaer kan lages med glutenfri deig
  • Ortolano al balsamico vegano

    Vegansk ost, beter, ruccola, balsamico

    Hvete, Melk
    175,-
  • 4 formaggi vegetariano

    Mozzarella, pecorino, parmesan, gorgonzola

    Hvete, Melk
    188,-
  • Mare e monti

    Crème fraîche, chili- og hvitløksmarinert scampi, italiensk krydret pølse, blandet sopp

    Hvete, Melk, Skalldyr
    205,-
  • Arlecchino piccante

    Mozzarella, pecorino, kylling, chilipaste, ruccola, sitron

    Hvete, Melk, Sterk!
    209,-
  • Funghi e crema di tartufo vegetariano

    Trøffelkrem, mozzarella, taleggio, blandet sopp, ruccola

    Hvete, Melk, Svoveldioksid og sulfitt
    213,-
  • Parma ai pomodori secchi

    Mozzarella, parmaskinke, chèvre, soltørkede cherrytomater, ruccola, honning, pinjekjerner

    Hvete, Melk, Pinjekjerner
    229,-
  • Al caviale

    løyrom, crème fraîche, syltet rødløk, mozzarella og dill

    Fisk, Hvete, Melk, Soya
    299,-
Pizza rossaRød pizza
Alle våre pizzaer kan lages med glutenfri deig
  • Margherita Vegetariano

    Tomat, parmesan, mozzarella, basilikum

    Egg, Hvete, Melk
    169,-
  • Al prosciutto cotto

    Tomat, mozzarella, italiensk skinke, basilikum

    Hvete, Melk
    199,-
  • Capricciosa

    Tomat, mozzarella, sjampinjong, oregano, italiensk skinke, artisjokk, oliven

    Melk, Hvete
    205,-
  • Mozzarella di burrata vegetariano

    Tomat, mozzarella, mozzarella di burrata, cherrytomater, ruccola

    Hvete, Melk
    205,-
  • Alla diavola piccante

    Tomat, mozzarella, italiensk sterk salami, pecorino, oregano

    Hvete, Melk, Sennep, Svoveldioksid og sulfitt
    215,-
  • Prosciutto di parma

    Tomat, mozzarella, parmaskinke, pinjekjerner, ruccola, parmesan

    Hvete, Melk, Pinjekjerner
    215,-
  • Calabrese

    Tomat, mozzarella, steinsopp, trøffelsalami, trøffelolje

    Hvete, Melk
    245,-
Primi piattiPasta & risotto
  • Linguine alla puttanesca vegano

    linguine, tomat, chili, hvitløk, kapers, sitron

    Svoveldioksid og sulfitt, Hvete
    165,-
  • Risotto Milanese con scampi

    klassisk risotto fra Milano med marinerte scampi og safran

    Hvete, Melk, Selleri, Skalldyr, Svoveldioksid og sulfitt
    189,-
  • Linguine ai frutti de mare

    klassisk pastarett med havets frukter – med blåskjell, skalldyrkraft, scampi, cherrytomater og ekstra virgin olivenolje. Serveres med focaccia

    Bløtdyr, Hvete, Skalldyr, Svoveldioksid og sulfitt
    209,-
  • Pasta carbonara

    Linguine, guanciale, eggeplommer, fløte, parmesan, nykvernet sort pepper

    Egg, Hvete, Melk
    209,-
  • Linguine al profumo di mare

    Linguine, ASC-sertifisert scampi, squash, chili, sjalottløk, fløte

    Fisk, Hvete, Melk, Selleri, Skalldyr, Svoveldioksid og sulfitt
    225,-
  • Penne al pollo ubriaco

    penne, kylling, bacon, tomat, basilikum, chili, fløte

    Hvete, Melk
    225,-
  • Ravioli con funghi vegetariano

    ravioli fylt med steinsopp, kremet hvitvinssaus, smørstekt sopp, parmesan, trøffelolje og ruccola

    Egg, Hvete, Melk, Selleri, Soya, Svoveldioksid og sulfitt
    225,-
  • Pasta di manzo

    tagliatelle, ytrefilet av okse, sopp, fløte, gorgonzola

    Hvete, Melk, Selleri
    235,-
SecondiHovedretter
  • Insalata invernale con farro e zucca vegetariano

    lun byggrynsalat med bakt gresskar, grønnkål, granateple, syltet gulrot og parmigiano reggiano

    Bygg, Hvete, Melk, Svoveldioksid og sulfitt
    159,-
  • Ossobuco con risotto Milanese

    langtidsbakt kalveskank, tomat, stangselleri, safranrisotto, parmesan og gremolata

    Egg, Melk, Selleri, Svoveldioksid og sulfitt
    245,-
  • Halibut alla Fiorentina

    ovnsbakt kveite, spinat, paprika, semitørket tomat, fløte, grillet sitron og rosmarinpoteter

    Egg, Fisk, Melk, Svoveldioksid og sulfitt
    369,-
  • Entrecôte grigliata

    Grillet entrecôte med bakte cherrytomater, parmesansmør og rødvinssaus. Serveres med rosmarinstekte poteter

    Egg, Melk, Selleri, Svoveldioksid og sulfitt
    369,-
DolciDessert
  • Gelato e sorbetto

    Velg en kule vanilje, bringebærsorbet eller sjokoladeis

    Egg, Melk
    59,-
  • Affogato al caffe

    Vaniljeis med varm espresso og mørk sjokolade

    Egg, Melk
    79,-
  • Panna cotta

    Klassisk fløte- og vaniljedessert med marinerte bjørnebær og bringebærcoulis

    Melk
    110,-
  • Tris di gelato e sorbetto

    Vaniljeis, bringebærsorbet og sjokoladeis

    Egg, Melk
    119,-
  • Tiramisù

    savoiardikjeks dyppet i espresso og rom med mascarponekrem og kakaodryss

    Egg, Hvete, Melk
    125,-
  • Soufflè al cioccolato

    sjokoladefondant med bringebærcoulis og vaniljeis

    Egg, Hvete, Melk
    139,-
Selezione regionaleEn smak av Venezia
  • Fritto misto di mare

    fritert scampi, akkarringer og kveite. Serveres med aioli og sitron

    Bløtdyr, Egg, Hvete, Melk, Sennep, Svoveldioksid og sulfitt
    145,-
  • Linguine ai frutti de mare

    klassisk pastarett med havets frukter – med blåskjell, skalldyrkraft, scampi, cherrytomater og ekstra virgin olivenolje. Serveres med focaccia

    Bløtdyr, Hvete, Skalldyr, Svoveldioksid og sulfitt
    209,-
  • Tiramisù

    savoiardikjeks dyppet i espresso og rom med mascarponekrem og kakaodryss

    Egg, Hvete, Melk
    125,-

Ciao Venezia!

Det italienske kjøkkenet er fullt av fantastiske råvarer og smakfulle retter. Alle regioner har sine spesialiteter som de er ekstra stolte av, og her på Olivia Tjuvholmen er vi spesielt inspirert av magiske Venezia. I tillegg til kjernemenyen vår serverer vi fire retter som er typiske for dette området slik at du kan få en liten smakebit av Venezia og Veneto-regionen hos oss.

Venezia Fritto misto_stående

Fritto misto di mare

fritert scampi, akkarringer og kveite. Serveres med aioli og sitron

145,-

Napoli Cozze ai pomodorini_stående

Linguine ai frutti de mare

klassisk pastarett med blåskjell, skalldyrkraft, scampi, cherrytomater og ekstra virgin olivenolje

209,-

Dolce tiramisu2

Tiramisù

berømt dessert med savoiardikjeks dyppet i espresso, rom og mascarponekrem

125,-

Sala Privata

Da vi utvidet Olivia Tjuvholmen i 2020 fikk vi et helt nytt område i restauranten som også kan stenges av for privat bruk. Lokalet har et tilhørende uteområde som kan åpnes med store skyvedører, egen bar og toaletter. Med andre ord er lokalet perfekt for firmafester eller bursdagsfeiringer, med gode solforhold og perfekt beliggenhet på Tjuvholmen.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Vårt italienske kjøkken

Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge våre pizzaiolos i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Olivia a casa

… et Olivia-måltid hjemme! Noen dager passer det best å ta med take away. Da står kokkene våre står klare til å lage pizza, pasta og andre retter fra menyen som du enkelt kan hente i restauranten og nyte hjemme. Buon appetito!

bestill mat hjem på døren

Noen ganger passer det best å få måltidet levert hjem på døren. Sjekk om vi leverer til deg.

Har du nylig besøkt oss?

Gi oss ris eller ros på TripAdvisor. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Driftssjef

Gabriela Bura
gabriela@olivia.no

Restaurantsjef

Hilda-Marie Larsen Tolfsby
hilda-marie@olivia.no

Kjøkkensjef

Netra Chhetri
netra@olivia.no

Kontakt oss

Kontakt oss

Bryggegangen 4, 0252, Oslo

21 09 02 98
booking@olivia.no