Selskapslokaler Sala Privata

Private rom i restaurantene

Sala Privata er italiensk for private rom, eller chambre séparée, og er selskapslokaler som du finner i noen av restaurantene våre. Her kan vi arrangere alt fra intime middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men kan også sette sammen en skreddersydd opplevelse til de som ønsker noe mer spesielt.

De forskjellige rommene har ulike fasiliteter som gir hvert sted unike kvaliteter. Visste du for eksempel at vi kan arrangere pizzakurs på studiokjøkkenet vårt i kjelleren på Olivia Eger? Eller cocktailkurs og vinsmakinger?

Les mer om selskapslokalene våre under for å finne ut hvilket rom som passer dere best.

Bedrifter

olivia.company har vi satt sammen ulike møtepakker og tilbud som passer deres behov. Med over 15 års erfaring i restaurantbransjen er vi sikre på at vi kan levere en god opplevelse på en møteplass utenom det vanlige; den varme atmosfæren, skreddersydd service og god mat og drikke. Hvorfor ikke ta neste møte utenfor kontorets fire (hvite) vegger?

eger

På Olivia Eger har vi en hel underetasje i restauranten som kan brukes til private arrangementer og aktiviteter. Lokalet har et eget loungeområde med bar, et stort område med sitteplasser og privat studiokjøkken. Her kan du arrangere pizzakurs med en av våre pizzakokker, vinsmakinger med vinkelnere og cocktailkurs med bartendere. Et møtested utenom det vanlige, med andre ord.

Lokalet har plass til ca. 50 gjester.

østbanehallen

Innerst i restauranten på Olivia Østbanehallen har vi et lite privat rom som passer bra til intime middager og mindre møter. Rommet ser utover den ellers store og travle restauranten og er et perfekt møtested midt i Oslo sentrum.

Lokalet har plass til ca. 20 gjester.

Tjuvholmen

På Olivia Tjuvholmen kan vi stenge av en del av restauranten til private selskaper. Rommet har da en egen bar og toaletter, og store vinduer ut mot uteserveringen og livlige Bryggegangen.

Lokalet har plass til ca. 65 gjester.

aker brygge

I annen etasje på Olivia Aker Brygge har vi et stort rom som kan brukes alene eller deles i to for mindre selskap. For større middager har vi også muligheten til å holde av hele restauranten i samme etasje.

Ved siden av rommet har vi en "vinkjeller" som vi gjerne tar i bruk for kurs og smakinger med en av våre vinkelnere.

Lokalet har plass til ca. 70 gjester.

Zachariasbryggen

På Olivia Zachariasbryggen i Bergen kan vi stenge av et område i restaurantens andre etasje, med mot torget utenfor. Perfekt til møter og kurs eller private middager.

Lokalet har plass til ca. 35 gjester.

Storgata

På Olivia Storgata i Lillestrøm får dere følelsen av å ha en hel restaurant for dere selv når vi stenger av et større område til privat bruk, enten det er til store middager og feiringer eller seminar og kurs. Rommet har en magisk atmosfære med peis og utsikt til kjøkkenet med kokkene i full sving.

Lokalet har plass til ca. 70 gjester.

Solsiden

På Olivia Solsiden i Trondheim kan vi stenge av halve restauranten til privat bruk, og med så mye plass et det et perfekt sted å møtes til store middager, kurs og seminarer.

Lokalet har plass til ca. 100 gjester.

Vågen

Innerst i Gandsfjorden, midt i hjerte av Sandnes sentrum ligger vår største restaurant hittil – Olivia Vågen. Restauranten strekker seg over to etasjer med møterom i alle etasjer. Rommene har magisk atmosfære med peis og AV-utstyr. Med mye plass er det et perfekt sted å møtes til store middager, kurs og seminarer.

Lokalet har plass til 60 gjester.

Ramsalt

På Olivia Ramsalt har vi et lite privat møterom innerst i restauranten med utsikt mot Sjøgata. Rommet egner seg for intime middager og mindre møter.

Lokalet har plass til 16 gjester.