Selskapslokaler Sala Privata

Private rom i restaurantene

Sala Privata betyr private rom, eller chambre séparée, og er selskapslokaler som du finner i noen av restaurantene våre. Her kan vi arrangere alt fra mindre intime middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men kan også skreddersy en unik matopplevelse etter ønske.

De forskjellige rommene har ulike fasiliteter som gir hvert sted sine kvaliteter. Vi tilbyr alt fra opplevelser som pizzakurs og vinsmakinger til full tilrettelegging for møter og seminarer.

Les mer om selskapslokalene våre under for å finne ut hvilket rom som passer deres behov best.

eger

På Olivia EGER har vi en hel underetasje i restauranten som kan brukes til private arrangementer og aktiviteter. Lokalet har et eget loungeområde med bar, et stort område med sitteplasser og privat studiokjøkken. Her kan du arrangere pizzakurs med pizzakokker, vinsmakinger med vinkelnere og cocktailkurs med bartendere. Lokalet er perfekt for de som ønsker det lille ekstra.

Lokalet har plass til ca. 60 gjester.

østbanehallen

Innerst i restauranten på Olivia Østbanehallen har vi et lite privat rom som passer bra til intime middager og mindre møter. Rommet ser utover den ellers store og travle restauranten og er et perfekt møtested midt i Oslo sentrum.

Lokalet har plass til ca. 24 gjester.

Tjuvholmen

På Olivia Tjuvholmen kan vi stenge av en stor del av restauranten til lukkede selskaper. Lokalet har egen bar og toaletter. Med andre ord er lokalet perfekt for firmafester eller bursdagsfeiringer, med gode solforhold og perfekt beliggenhet på Tjuvholmen.

Lokalet har plass til ca. 65 gjester.

aker brygge

I andre etasje på Olivia Aker Brygge har vi et stort rom som enten kan brukes alene eller deles i to for mindre selskap. For større middager har vi også muligheten til å holde av hele andre etasje i restauranten med plass til ca. 80 gjester.

Ved siden av lokalet har vi et lite vinrom som vi gjerne tar i bruk for vinkurs med en av våre sommelierer.

Lokalet har plass til ca. 80 gjester.

bergen

På Olivia Zachariasbryggen i Bergen har vi mulighet for å sperre av et område i restaurantens andre etasje, enten du ønsker å holde møter og kurs eller private middager.

Lokalet har plass til ca. 40 gjester.

Storgata

På Olivia Storgata i Lillestrøm har vi mulighet til å lukke av et større område i restauranten, så du får følelsen av å ha en hel restaurant for deg selv. Rommet er perfekt for store middager og feiringer, med utsikt til kjøkkenet og restauranten.

Lokalet har plass til ca. 70 gjester.

Trondheim

På Olivia Solsiden i Trondheim har vi mulighet for å sperre av et område i restauranten, enten du ønsker å holde møter og kurs eller private middager.

Lokalet har plass til ca. 100 gjester.