Parma
Ciao Parma!
Det italienske kjøkkenet er fullt av fantastiske råvarer og smakfulle retter. Hver region har sine spesialiteter og tradisjoner som de er ekstra stolte av, akkurat som vi er stolte av de forskjellige restaurantene våre. På Olivia Hegdehaugsveien er vi inspirert av fantastiske Parma. Buon viaggio!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Book bord på
Olivia Hegdehaugsveien

Varmt velkommen til oss på Olivia Hegdehaugsveien!

VIKTIG INFORMASJON FØR DU BESTILLER BORD

Her kan du booke bord for 1-14 personer. For selskap over 14 personer, ta kontakt med oss på hegdehaugsveien@olivia.no.

Finner du ikke bord på ønsket tidspunkt? Ingen fare; bare kom innom, så hjelper vi deg. Vi holder av bord til drop-in så langt vi har mulighet.

Benvenuti!

Åpningstider

Kjøkkenet stenger 22:00 mandag–lørdag, og 21:00 søndag.

mandag

11:00 - 23:00

tirsdag

11:00 - 23:00

onsdag

11:00 - 23:00

torsdag

11:00 - 23:00

fredag

11:00 - 23:00

lørdag

11:00 - 23:00

søndag

12:00 - 22:00

mandag

11:00 - 23:00

tirsdag

11:00 - 23:00

onsdag

11:00 - 23:00

torsdag

11:00 - 23:00

fredag

11:00 - 23:00

lørdag

11:00 - 23:00

søndag

12:00 - 22:00

Åpningstider jul & nyttår

23. desember. 11:00-18:00
24. desember. STENGT
25. desember. STENGT
26. desember. STENGT
27. desember. 12:00-23:00
28. desember. 12:00-23:00
29. desember. 12:00-22:00
30. desember. 12:00-22:00
31. desember. STENGT
1. januar. STENGT

Dette skjer hos oss

Vi har ingen arrangementer i restauranten akkurat nå

Olivia Hegdehaugsveien

I sjarmerende Homansbyen ligger Olivia Hegdehaugsveien, en italiensk oase i den ellers pulserende delen av byen. Restauranten med sine to intime etasjer har blitt en favoritt i nabolaget. Det som gjør Olivia Hegdehaugsveien spesiell er den store uteserveringen som vi liker å kalle olivenhagen. Her kan du nyte både kalde og varme dager med parasoller, peis, utendørs lys og varmelamper.

Alle våre restauranter er inspirert av byer i Italia, og restauranten vår i Hegdehaugsveien er inspirert av middelalderbyen Parma. Med en lang historie er byen rik på tradisjoner, også på kjøkkenet. Med deres verdenskjente produkter, Prosciutto di Parma og Parmigiano Reggiano, er det ikke rart at byen og regionen blir sett på som et mat-mekka. Du finner inspirasjon fra Parma både i interiøret og i menyen.

Ellers er Olivia slik du kjenner det; lunt og hyggelig, med fyr i peisen, levende lys og en pulserende stemning.

Parma

Vårt italienske kjøkken

Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge våre pizzaioli i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Olivia a casa

… et Olivia-måltid hjemme! Noen dager passer det best å ta med take away. Da står kokkene våre klare til å lage pizza, pasta og andre retter fra menyen som du enkelt kan hente i restauranten og nyte hjemme. Buon appetito!

Aperitivo all'Italiana

I Italia samles nære og kjære til aperitivo, som helt enkelt betyr en drink før maten. Dette er bare en av de mange tingene vi elsker med den italienske kulturen, og som vi tar med oss til Olivia. På menyen vår finner du alt fra aperitivo-drinker til spennende cocktails som passer både før og etter måltidet. Cin cin!

Her finner du oss

 

Hegdehaugsveien 34

0352 Oslo

Driftssjef

Øyvind Bruland
oyvind.bruland@olivia.no

Restaurantsjef

Kristian Larsen
kristian.larsen@olivia.no

Kjøkkensjef

Dimitrios Davlis
dimitrios.davlis@olivia.no