Servitører | Trondheim

Vi har ventet lenge nå, og endelig ser vi mot vår – kanskje tidenes vår og sommer står foran oss? Vi håper at pandemien slipper taket, så vi kan leve livet fullt ut igjen! Vi satser i hver fall på at mange ønsker seg nærmere Italia, selv her hjemme… For hva er vel bedre enn en deilig italiensk pizza eller pastarett, med noe godt i glasset og vårsolen tittende frem over Solsiden i Trondheim? Den tanken gjør oss glade, og enda gladere blir vi av å kunne starte rekrutteringen av mange nye engasjerte servitører, for å sikre de beste gjesteopplevelsene! Og kanskje passer det for deg eller noen du kjenner?

 

Hvem ser vi etter?

Vi er egentlig ikke så opptatt av hva du har gjort før, men vi er opptatt av hva du er lagd av, hva slags holdninger og verdier du har, om du er menneskekjær? Har du erfaring fra en jobb/hobby med høyt tempo, er det likevel en fordel. Verdiene våre er uformell, fremoverlent, lidenskapelig, og profesjonell. Dette kjennetegner hva vi ser etter hos nye medarbeidere, måten vi jobber på, og hvordan vi ønsker å oppfattes av gjestene våre. Vi bruker verdiene våre aktivt, så for å trives hos oss, er du avhengig av å kjenne deg igjen i disse. Det er like viktig for oss at du er en god kollega, som at du møter gjestene våre med et stort smil. Olivia skal være et godt sted å være både medarbeider og gjest.

 

Hvem er vi?

Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. Interesse for å lære mer om italiensk mat – og vinkultur – det må du ha. Kunnskapen får du gjennom å delta på våre mange kurs og gjennom vår nye digitale læringsplattform. Vi har et Great Place to Work sertifisert arbeidsmiljø, hvor alle er ansvarlige for å bringe god energi og arbeidsglede med til jobb.

Vi i Olivia er ikke redd for å gi lederroller til unge mennesker, og mange bygger sin CV her hos oss. Vi ser etter både heltids- og deltidsmedarbeidere til våren og sommeren.

Vi er avhengige av at du har muligheten til å jobbe minimum 2 dager per uke med oppstart i mars eller april. Vi har fleksible arbeidstider som innebærer jobb på helg og kveld. Vi har behov for at du er fleksibel og tilgjengelig for oppstart før 10 mai.

 

 Vi tilbyr:

  • Gode betingelser som du selv kan påvirke, for eksempel kunnskapstester som påvirker din egen lønn.
  • En ung og dynamisk organisasjon i konstant utvikling og med gode karrieremuligheter
  • Unikt samhold blant medarbeidere, preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling, herunder grundig opplæring og løpende kurs om mat, vin, service og kommunikasjon
  • Autentisk italiensk mat- og vinkultur

 

Personlige egenskaper hos deg:

  • Er glad, utadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – rundt gjester og kollegaer, du er rett og slett menneskekjær
  • Har en naturlig interesse for å lære
  • Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
  • En god lagspiller med et positivt sinn og konstruktiv innstilling
  • Er både strukturert, stabil og fleksibel i din holdning til jobb
  • Har god evne til å takle stress

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Minimum 20 år
  • Arbeidserfaring
  • Erfaring fra reiseliv, idrett, dans eller teater er en fordel
  • Må beherske et skandinavisk språk
  • Interesse for mat og vin
  • Utdannelse innenfor hotell/restaurant/reiseliv
Vi rekrutterer fortløpende, og håper å høre fra deg som har mulighet til å jobbe fast gjennom våren og sommeren, med forbehold om at restriksjonene letter. 

Stilling: Servitører
Antall stillinger: 10
Stillingstype: Fast
Tilredelse: Våren 2021
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Solsiden