Restaurantsjef

Oslo har Tjuvholmen og Aker Brygge. Trondheim har Solsiden. I Bodø har vi snart Olivia Ramsalt!

Olivia Ramsalt i Bodø blir Olivias første restaurant i Nord-Norge! Vi ser nå etter en restaurantsjef til vår nye restaurant som åpner første kvartal 2023. Restauranten blir et knutepunkt for servering, konserter og folkeliv på kaiområdet i Bodø. Med over 1000 kvm skal Olivia Ramsalt sørge for å sette Bodø på kartet!

Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. De norske gründerne ønsket å skape en følelse – som om du kom på besøk til Tante Olivias hjem i Piemonte, gode dufter av ost og skinker, glade og engasjerte stemmer, varme og lunhet, fyr i pizzaovnen og masse levende lys. Den stemningen sier mye om hvordan vi vil at Olivia skal være, både for gjestene og medarbeiderne våre.

Arbeidskulturen vår er verdibasert. Vi preges av en sterk fellesskapsfølelse, samt stolthet over å ha etablert oss som noen av Norges mest populære restauranter med et Great Place to Work-sertifisert arbeidsmiljø. Verdiene våre er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell – dette kjennetegner hva vi ser etter hos nye medarbeidere, måten vi jobber på, og hvordan vi ønsker å oppfattes av gjestene våre. Vi bruker verdiene våre aktivt – så for å trives hos oss, er du avhengig av å kjenne deg igjen i disse.

Vi tilbyr:

  • Gode betingelser som du selv kan påvirke, samt bonusordning
  • En organisasjon i konstant utvikling og med gode karrieremuligheter
  • Unikt samhold blant medarbeidere, preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Autentisk italiensk mat- og vinkultur

Personlige egenskaper:

  • Er glad, utadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker, rundt gjester og kollegaer – du er rett og slett menneskekjær
  • Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
  • Evner å jobbe etter tydelige KPI’er og er målrettet
  • En god lagspiller med et positivt og konstruktiv innstilling
  • Er både strukturert, stabil og fleksibel
  • Trives med å ha mange prosjekter gående samtidig

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring, gjerne fra restaurant- eller hotelldrift
  • Erfaring fra operativ drift, herunder gjestetilfredshet, matkvalitet, serviceleveranse og visuell gjesteopplevelse
  • Erfaring med rekruttering, opplæring og oppfølging av store team
  • Gjerne utdanning fra hotell- og reiselivsfag

Søknadsfristen er den 09.09.2022.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Totto per e-post: totto@olivia.no eller tlf: 971 40 517.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stilling: Restaurantsjef
Antall stillinger: 1
Stillingstype: Fast
Arbeidstid:
Arbeidsplass: Olivia Ramsalt

Stilling: Restaurantsjef
Antall stillinger: 1
Stillingstype: Fast
Arbeidstid:
Arbeidsplass: Olivia Ramsalt