Palermo
Inspirert av Palermo
Det italienske kjøkkenet er fullt av fantastiske råvarer og smakfulle retter. Hver region har sine spesialiteter og tradisjoner som de er ekstra stolte av, akkurat som vi er stolte av de forskjellige restaurantene våre. På Olivia Vågen er vi inspirert av solfylte Palermo. Buon viaggio!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Book bord på
Olivia Vågen

Velkommen til Olivia Vågen!

VIKTIG INFORMASJON FØR DU BESTILLER BORD

Her kan du booke bord for 1-14 personer. For store selskap, ta kontakt med oss på: vagen@olivia.no.

Finner du ikke bord på ønsket tidspunkt? Ingen fare; bare kom innom, så hjelper vi deg. Vi holder av bord til drop-in så langt vi har mulighet.

Benvenuti!

Åpningstider

Kjøkkenet stenger 21:00 søndag–torsdag og 23:00 fredag–lørdag.

mandag

12:00 - 22:00

tirsdag

12:00 - 22:00

onsdag

12:00 - 22:00

torsdag

12:00 - 22:00

fredag

12:00 - 00:00

lørdag

12:00 - 00:00

søndag

13:00 - 22:00

mandag

12:00 - 22:00

tirsdag

12:00 - 22:00

onsdag

12:00 - 22:00

torsdag

12:00 - 22:00

fredag

12:00 - 00:00

lørdag

12:00 - 00:00

søndag

13:00 - 22:00

Åpningstider jul & nyttår

23. desember. STENGT
24. desember. STENGT
25. desember. STENGT
26. desember. STENGT
27. desember. 13:00-21:00
28. desember. 13:00-22:00
29. desember. 13:00-22:00
30. desember. 13:00-21:00
31. desember. STENGT
1. januar. STENGT

Dette skjer hos oss

Vi har ingen arrangementer i restauranten akkurat nå

Olivia Vågen

Innerst i Gandsfjorden, midt i hjertet av Sandnes sentrum ligger vår største restaurant hittil – Olivia Vågen. Restauranten strekker seg over to etasjer med en stor takterrasse som blir et fantastisk sted å nyte mat, drikke og utsikten over byen. Inne har vi en stor bar, flere chambre séparée til private selskaper og selvfølgelig masse plass til sultne gjester.

Hver Olivia-restaurant er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Vågen er inspirert av sydlige Palermo på Sicilia. I tillegg til et lite utvalg lokale retter fra Palermo finner du så klart også klassikere du kanskje har smakt hos oss før hvis du har besøkt oss andre steder.

Palermo

Fokus på råvarekvalitet

God råvarekvalitet er helt avgjørende i det italienske kjøkkenet. Vi importerer alle de italienske ingrediensene vi bruker gjennom vårt eget importselskap, og reiser ofte til Italia for å finne de beste leverandørene. I tillegg til kjente italienske råvarer som Prosciutto di Parma og Parmigiano Reggiano tar vi inn over 50 andre italienske produkter fra ulike leverandører som Henriette, vår Head of Food and Beverage, har opparbeidet et godt forhold til over lang tid.

Olivia a casa

… et Olivia-måltid hjemme! Noen dager passer det best å ta med take away. Da står kokkene våre står klare til å lage pizza, pasta og andre retter fra menyen som du enkelt kan hente i restauranten og nyte hjemme. Buon appetito!

Sala Privata

På Olivia Vågen har vi flere chambre séparée – private rom der vi kan arrangere store og små middager samt møter og seminarer. Vi skreddersyr gjerne et selskap med mat og drikke som passer deg og dere – som gir en uformell, annerledes og autentisk opplevelse.

Aperitivo all'Italiana

I Italia samles nære og kjære til aperitivo, som helt enkelt betyr en drink før maten. Dette er bare en av de mange tingene vi elsker med den italienske kulturen, og som vi tar med oss til Olivia. På menyen vår finner du alt fra aperitivo-drinker til spennende cocktails som passer både før og etter måltidet. Cin cin!

Vårt italienske kjøkken

Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge våre pizzaioli i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Her finner du oss

 

Vågsgata 33

4306 Sandnes

Driftssjef

Frode Helberg
frode.helberg@olivia.no

Restaurantsjef

George-Nicolas Buta
george.buta@olivia.no

Kjøkkensjef

Ionut-Alin Onica
alin@olivia.no