Servitører og skiftledere

Vi søker flere servitører og skiftledere til vår flotte Olivia-restaurant på Solsiden i Trondheim. Enten du ønsker å jobbe heltid eller deltid, ser vi etter deg som trives i en livlig restaurant med høyt tempo og god stemning.

Et krav for denne stillingen er at du også kan jobbe i sommersesongen (april/mai–august) og i helger. Oppstart etter avtale.

Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. De norske gründerne ønsket å skape en følelse – som om du kom på besøk til Tante Olivias hjem i Piemonte, med gode dufter av ost og skinker, glade og engasjerte stemmer, varme og lunhet, fyr i pizzaovnen og masse levende lys. Den stemningen sier mye om hvordan vi vil at Olivia skal være, både for gjestene og medarbeiderne våre.

Arbeidskulturen vår er verdibasert. Vi preges av en sterk fellesskapsfølelse, samt stolthet over å ha etablert oss som noen av Norges mest populære restauranter.

Verdiene våre er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell – dette kjennetegner hva vi ser etter hos nye medarbeidere, måten vi jobber på, og hvordan vi ønsker å oppfattes av gjestene våre. Vi bruker verdiene våre aktivt – så for å trives hos oss, er du avhengig av å kjenne deg igjen i disse.

Det er viktig at du trives med, og motiveres av å se andre utvikle seg.

Om stillingen som skiftleder:

Som skiftleder i Olivia har du mye ansvar, og du vil utvikle deg som leder og personlig.

Som skiftleder er det du som sørger for at alle gjestene våre forlater Olivia fornøyde. Vi ser for oss at du i dag jobber som leder, skiftleder eller hovmester i en restaurant, at du er energisk og fleksibel med hensyn til å jobbe helger og kvelder, er løsningsorientert, og har et ønske om å utvikle både deg selv og andre.

Hos Olivia kan du forvente:

  • Gode betingelser
  • Meget gode karrieremuligheter i en organisasjon i vekst
  • Et arbeidsmiljø som er preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
  • Kurs innen mat og vin
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Å bli en del av et team som har lidenskap for italiensk mat- og vinkultur

Personlige egenskaper:

  • Er glad, utadvendt og smilende rundt andre mennesker, både gjester og kollegaer – du er rett og slett menneskekjær
  • Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
  • En god lagspiller med en positiv og konstruktiv innstilling
  • Ledererfaring, gjerne fra restaurant- eller hotelldrift (for rollen som skiftleder)
  • Fleksibel, løsningsorientert og stresstolerant
  • Ærlig, og evner å gi og få tilbakemeldinger

 Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du må være minimum 20 år for å bli vurdert
  • Arbeidserfaring med utvidet ansvar i restaurant (for rollen som skiftleder)
  • Snakker flytende et skandinavisk språk
  • Interesse for mat og vin
  • Utdannelse innenfor hotell/restaurant/reiseliv
  • Et ja-menneske som trives i et høyt tempo

Nå har du hørt bitte litt om hvem vi er, men du kan bli bedre kjent med oss via vår hjemmeside, www.olivia.no.

Hvis du har noen spørsmål angående jobben, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Husk å følge med i søppelpostfilteret under rekrutteringsprosessen, i tilfelle noen av e-postene våre blir borte der.

Vi behandler kun søknader som blir sendt gjennom vårt digitale rekrutteringssystem

Stilling: Servitør og bartender
Antall stillinger: 10
Stillingstype: Heltid og deltid
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Solsiden

Stilling: Servitør og bartender
Antall stillinger: 10
Stillingstype: Heltid og deltid
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Solsiden