Inspirert av Roma Pronto di Olivia

KONTAKT OSS

Jernbanetorget 1

0154 Oslo

Åpningstider

mandag

08:00 - 18:00

tirsdag

08:00 - 18:00

onsdag

08:00 - 18:00

torsdag

08:00 - 18:00

fredag

08:00 - 18:00

lørdag

10:00 - 16:00

søndag

10:00 - 16:00

Meny

Olivia Pronto di Olivia

Roma

… for folk på farten! Pronto di Olivia er lillesøsteren til Olivia-restaurantene; vår italienske “on the go”-kafé på Oslo Sentralbanestasjon. Her får du rask og enkel mat, enten du vil sitte ned eller ta med på turen videre. Det at maten er rask og enkel går ikke på kompromiss med kvaliteten; her lages alt ferskt på kjøkkenet med de beste råvarene fra Italia.

Vi er ekstra stolte av signaturretten vår: pizza al taglio, som er en pizzaspesialitet fra Roma. Kjøkkensjef Anerdi har selv vært i Roma og lært hvordan man perfeksjonerer pizza al taglio, slik at våre gjester kan oppleve et lite stykke Roma hos oss – bokstavelig talt. Spesielt for denne typen pizza er at deigen hever i minimum 48 timer, som gjør den både sprø og luftig, men også lettere å fordøye. Derfor er det på mange måter et perfekt lite måltid.

I tillegg til pizza al taglio har vi også fersk focaccia med fyll, bakevarer, smått og godt, italiensk kvalitetskaffe fra Lavazza, øl og vin. Kom innom oss neste gang du er på farten, da, vel?

Siamo aperti

Etter mange måneder stengt kan vi endelig ønske alle gjestene våre hjertelig velkommen tilbake til Pronto di Olivia! Vi åpner mandag 6.september og står klare med rykende fersk kaffe, pizza al taglio og masse annet godt. Kom innom neste gang du er på farten!

Pizza al taglio - vår signaturrett

Pizza al taglio er en romersk pizzaspesialitet og vår signaturrett på Pronto. Spesielt for pizza al taglio er at deigen hever i minst 48 timer, noe som gjør den både sprø og luftig, men også mye lettere å fordøye. Kjøkkensjef Anerdi har selv vært i Roma og lært hvordan man lager den beste taglio-pizzaen, og på den måten får du servert et lite stykke Roma hos oss. Du får pizzaen toppet med alt fra sterk italiensk salami til parmesan, sopp, parmaskinke og mye mer. Et perfekt lite måltid, spør du oss.

Vi er på foodora

Noen ganger passer det best å få måltidet hjem på døren. Sjekk om vi leverer til deg!

foodora

Driftssjef

Amy Rachlew
amy@olivia.no

Kjøkkensjef

Anerdi Hylviu
anerdi@oliviapronto.no

Kontakt oss

Kontakt oss

Jernbanetorget 1


amy@olivia.no