Informasjon Kjære gjest

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til oss.

For store reservasjoner ønsker vi at dere velger meny på forhånd og at alle i selskapet velger samme selskapsmeny som dere vil få tilsendt på mail. Da er det enklere for oss å planlegge og tilrettelegge for besøket slik at vi kan tilby gode gjesteopplevelser og kvalitet i alle ledd. Vi tilpasser selvfølgelig menyen til gjester med allergier eller spesielle matpreferanser. Dersom dere har avklart menyen på forhånd kan dere se bort i fra dette.

Våre vinkelnere setter gjerne sammen passende viner og annen drikke til maten og selskapet deres. Hvis dere forhåndsbestiller vin vil serveringen gå smidigere. Vi har også et godt utvalg av magnumflasker tilgjengelig! Mineralvann og øl kan bestilles direkte ved bordet.

Betaling

Vi gjør oppmerksom på at dere vil få en felles regning ved bordet og setter stor pris på én innbetaling.

Vi tilbyr faktura til bedrifter som er over 10 personer ved bordet. Hvis dere ønsker å benytte dere av dette må dere fylle ut fakturaforespørsel senest 3 dager før besøket ved å trykke på linken herVi har dessverre ikke mulighet til å fakturere utenlands.

Dersom antall gjester endrer seg trenger vi beskjed om dette senest 48 timer før besøket. Det er dette antallet som blir belastet på regningen og det er derfor viktig at dere sier ifra i god tid.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese og varmt velkommen til oss!