Betingelser

For English, please see below.

Hvis dere er 12 personer eller flere, ber vi om en felles forhåndsbestilling av menyer. Dette ønsker vi for å kunne tilby dere den beste servicen og kvalitet i alle ledd. Vi oppfordrer også til å opplyse om eventuelle allergier ved bestilling av meny.

Våre selskapsmenyer

Menú all’Italiana
kr. 329,- per person
Et bugnende bord med italienske kalde og varme retter blir servert på deling til hele selskapet. På menyen står tallerkener med italienske kvalitetsråvarer som parmaskinke, salamier, artisjokk samt caprese, pizza og pasta samt kaffe og biscotti.
Fra pizzamenyen kan dere velge én av våre bestselgere: margherita, alla diavola eller mare e monti. Fra pastamenyen kan dere velge mellom pasta carbonara, penne al pollo ubriaco eller linguine al profumo di mare.
* Denne menyen kan ikke bestilles på Olivia EGER

Menú Olivia
kr. 419,- per person
En treretters meny med italienske småretter til forrett, pasta eller pizza fra menyen til hovedrett og panna cotta, samt kaffe og te til dessert. Du kan velge mellom penne al pollo ubriaco, linguine al profumo di mare, pizza prosciutto di parma eller pizza diavola til hovedrett.

Menú Speciale
kr. 477,- per person
En treretters meny med italienske småretter til forrett, fisk eller entrecôte til hovedrett og panna cotta, samt kaffe eller te til dessert.

Se selskapsmenyen her.

Dersom dere ikke ønsker en felles meny kan vi tilby en mindre a la carte ved ankomst for selskap mellom 12 og 20 personer.

*Vi tar forbehold om at noen retter i selskapsmenyene kan variere fra sesong til sesong

 

Endelig antall gjester må være på plass dagen før dere kommer, innen kl. 12.00. Det er dette antallet som blir belastet regningen og det er derfor viktig at vi får beskjed på mail: booking@olivia.no eller direkte på telefon:
+47 23 11 54 70.

På grunn av stor pågang og mange bordreservasjoner kan vi kun holde av bordet deres i 20 minutter etter avtalt tid. Hvis ikke vi har hørt noe fra dere innen da må vi dessverre gi bordet videre.

Ønsker dere å bestille drikke på forhånd?
Vi setter gjerne sammen passende viner til selskapet deres og har et godt utvalg av magnumflasker tilgjengelig.

Betaling
Vi gjør oppmerksom på at dere vil bli presentert for én felles regning ved bordet og vi setter pris på samlet betaling da dette vil gi mer effektiv service. Ønsker dere likevel å gjøre opp individuelt, ber vi om at hver enkelt har kontroll på beløpet som skal betales og at én ansvarlig i selskapet blir igjen til slutt og sikrer at hele regningen blir dekket. 

Bedrifter kan få faktura dersom dere er over 12 personer ved bordet. Hvis dere ønsker dette, ber vi dere fylle ut fakturaforespørsel senest 3 dager før besøket herVi har ikke mulighet til å sende faktura utenlands.

Takk for at du tok deg tid til å lese over informasjonen og velkommen til oss!

When you make a reservation for 12 guests or more, we recommend to pre-book a set menu for the entire party as this will allow us to offer you the best service experience. We hope you find a menu that suits you. If there’s any food allergies among the guests, please let us know.

Our set menus

Menú all’Italiana
kr. 329,- per person
An abundant Italian table of hot and cold dishes served together on sharing plates. Among the food is Italian quality products like parma ham, salami, artichoke and caprese, pizza and pasta and coffee and biscotti. Choose one pizza from the pizza menu: margherita, alla diavola or. mare e monti – and one from the pasta menu: pasta carbonara, penne al pollo ubriaco or linguine al profumo di mare.
* This menu is not available at Olivia 
EGER

Menú Olivia
kr. 399,- per person
A three course menu of assorted Italian appetizers, pizza or pasta as main course, panna cotta for dessert and coffee or tea. 

Menú Speciale
kr. 477,- per person
A three course menu of assorted Italian appetizers, fish or entrecôte as main course, panna cotta for dessert with coffee or tea.

See our set menu here.

If you still wish to order separately we can offer you a smaller a la carte when you arrive (applies if you are between 12 and 20 people). 

*Please note that some of the dishes in the set menus may vary from season to season

We need to have the final number of guests by the day before your reservation at 12:00 noon. You will be charged for the number of guests, and it is therefore very important that we are notified of any changes by e-mail: booking@olivia.no or by phone: +47 23 11 54 70. 

Would you like to order drinks in advance?
We are happy to tailor a wine menu to go with the food.  

Payment
If you wish to apply for an invoice, please send us your company details and organization number (VAT number) by e-mail at least 3 days before your visit to allow us time to approve invoicing. Unfortunately, we are unable to accommodate invoices for companies without a Norwegian organization number (VAT number).

If you have any questions, please don’t hesitate to contact us by mail: booking@olivia.no or phone: +47 23 11 54 70.

Thank you for reading. We look forward to welcome you to our restaurant!