Olivia Østbanehallen og Olivia Eger i Oslo er på jakt etter flere flinke folk.
Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. I 18 år har vi laget hyggelige restaurantopplevelser for gjestene våre, og gode opplevelser for medarbeiderne våre.
Hvis du synes det er spennende med italiensk mat og vin, så er du absolutt i ferd med å lese rett annonsetekst. Hos oss får du mange muligheter til å heve kunnskapen din.
Det viktigste er ikke hva du har gjort tidligere, men hvem du er. Våre verdier er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell. Vi bruker verdiene våre aktivt, både når vi rekrutterer og i møte med gjestene våre – så det er viktig at du kan relatere deg til dem.
For deg som ønsker å lære mer om mat og vin, har vi flere kurs i restaurantene våre gjennom året.
Ønsker du deg ledererfaring, kan vi love deg at om du står på, lever verdiene våre og skaper gode opplevelser for gjester og kollegaer, får du raskt muligheten til å vokse hos oss.
Vi har stor fleksibilitet, men det er ingen hemmelighet at i vår bransje skjer det aller meste på kveld og helg. Vi har åpent nesten hver dag hele året og skal dekke mange forskjellige skift.
Vi ser etter deg som vil jobbe mye, men også de som vil jobbe mindre. Hos oss kan du kombinere jobb og studier, eller satse på en karriere med mange forskjellige muligheter. Valget er ditt!
Vi tror at du kan trives hos oss hvis du kjenner deg igjen i punktene under:
- Vi bryr oss om hverandre og gjestene våre
- Kjenner på arbeidsglede i høyt tempo
- Er glad i teamwork
- Er over 20 år (for å bli servitør og bartender i Olivia, krever vi at du er over 20 år på grunn av kravene knyttet til alkoholservering)
«Olivia har gitt meg utrolig mange muligheter til utvikling. Jeg startet som vertinne, og er nå blitt restaurantsjef i en alder av 23 år. Det aller beste med Olivia er at kollegaer blir ofte til venner, og i mitt tilfelle har jeg møtt mine aller beste venner her!» – Iselin, restaurantsjef i Olivia.
Arbeidsoppgavene går ut på å:
- Sørge for at gjestene våre går ut med et smil om munnen
- Anbefale mat, vin og drinker
- Bidra til god stemning både for kollegaer og gjester
- Anbefale og servere de beste råvarene fra Italia
Vi tilbyr:
- Gode muligheter for utvikling – herunder grundig opplæring og løpende kurs om service, mat og vin
- Kveld- og helgetillegg
- Mulighet til å påvirke egen lønn ved å ta kunnskapstester
Nå har du hørt bitte litt om hvem vi er, men du kan bli bedre kjent med oss via vår hjemmeside, www.olivia.no.
Oppstart etter avtale.
Hvis du har noen spørsmål angående jobben, ikke nøl med å ta kontakt med oss!
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Husk å følge med i søppelpostfilteret under rekrutteringsprosessen, i tilfelle noen av e-postene våre blir borte der.
Vi behandler kun søknader som blir sendt gjennom vårt digitale rekrutteringssystem.
Stilling: Servitør | bartender
Antall stillinger: 10
Stillingstype: Fast
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Østbanehallen og Olivia Eger
Stilling: Servitør | bartender
Antall stillinger: 10
Stillingstype: Fast
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Østbanehallen og Olivia Eger