Servitører og bartendere

Tidenes julesesong i sikte! Vil du jobbe med oss på Olivia Torget? 

Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. I 16 år har vi laget hyggelige restaurantopplevelser for gjestene våre, og gode opplevelser for medarbeiderne våre.

Apropos å ha det bra sammen på jobb, så er vi faktisk kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av «Great Place to Work» flere år på rad. I fjor kom vi også på Europa-listen. Vi liker å feire med kake, så det blir en del kakespising i løpet av året. Siden det stort sett går i 160 kilometer i timen hos oss hele sommeren (jepp, vi løper med joggesko), så kommer vi i god form, og det er jo en fordel kan du si. Andre fordeler vi har er at vi ler mye på jobb, og de fleste får en ekstra god venn eller to, som kanskje kommer til å vare livet ut. (Det skal sies at vi faktisk griner litt av og til også, men det er også en del av livet, ikke sant…?)

Hvis du synes det er spennende med italiensk mat og vin, så er du absolutt i ferd med å lese rett annonsetekst. Her er det flere muligheter til å heve kunnskapen sin! Olivia betaler 60 % av utdannelsen din, dersom du ønsker å bli sommelier, altså vinkelner. Vi har også mange vinkurs hos oss i restaurantene våre.

Ønsker du deg ledererfaring, kan vi love deg at alle som står på og lever verdiene våre fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell, tar ansvar og skaper gode opplevelser for gjester og kollegaer, får raskt muligheten til å vokse hos oss! Vi har de aller beste lederne i bransjen, og andre prøver stadig vekk å headhunte de. Det synes vi er et kvalitetsstempel for oss i Olivia!

Vi har stor fleksibilitet, men det er ingen hemmelighet at i vår bransje skjer det aller meste på kveld og helg. Vi har åpent 365 dager i året og skal dekke utrolig mange forskjellige skift! Vi prøver å fordele så rettferdig som mulig, ettersom hvor mange timer du ønsker å jobbe i løpet av en uke – men ser du etter en dagjobb, så er det ikke oss du skal bruke tiden din på.

Vi ønsker oss både heltids- og deltidsansatte. Hos oss kan du kombinere jobb og studier, eller satse på en karriere med mange forskjellige valgmuligheter. Valget er ditt!

Nå har du hørt bitte litt om hvem vi er, men du kan bli bedre kjent med oss via vår hjemmeside www.olivia.no, Facebook, Instagram og TikTok. Stikk også gjerne innom en av restaurantene våre og spør noen av våre medarbeidere om hvordan det er å jobbe hos oss!

Søknadsfrist er snarest og vi rekrutterer fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stilling: Servitører og bartendere
Antall stillinger: 5
Stillingstype: Heltid og deltid
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Torget

Stilling: Servitører og bartendere
Antall stillinger: 5
Stillingstype: Heltid og deltid
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Torget