Servitører, hovmestere og bartendere

Vil du være med på åpningen av Olivia Vågen? 

Olivia åpnet dørene for første gang i 2006 på Aker Brygge i Oslo, med en ambisjon om å tilby de beste smaker fra Italia. Menyen som er kjernen i alle Olivia-restaurantene er steinovnsbakt, tynn, sprø pizza, klassiske pastaretter og antipasti. Vi tilbyr de beste italienskproduserte råvarene og vin fra mindre, familiedrevne produsenter i Italia.

Alle Olivia-restaurantene er unike og inspirert av våre italienske favorittbyer, og i restaurantene våre vil du føle deg hjemme, og fremdeles kunne drømme deg bort til Italia. Du finner oss i alle de store byene i Norge. I Sverige er vi i Göteborg og Stockholm, og i Finland holder vi til i Helsinki.

Vi har et Great Place to Work-sertifisert arbeidsmiljø, og vår sterke og ekte kultur er motoren for vår vekst. Vi ser svært lyst på fremtiden, og ser frem imot å ta Olivia til nye eventyr i årene som kommer.

Våren 2023 åpner Olivia Restauranter dørene i Rogalands første og største mathall. Integrert i de gamle, vakre lokalene til Sandnes Ullvarefabrikk skal Olivia, sammen med 10 andre aktører, ta Sandnes til nye høyder når det kommer til restaurant, bar og uteliv. Med Olivias unike lokalitet på taket av den nye mathallen, med plass til 250 sittende gjester, eget kjøkken, bar og pizzaovn, kan ikke dette bli annet enn fantastisk.

Vi elsker kraften i en ny start, og vi gleder oss enormt til å åpne en helt ny Olivia-restaurant i Sandnes i løpet av første kvartal 2023. Vi søker både servitører, hovmestere og bartendere.

Det å åpne en ny restaurant er en veldig spesiell følelse. Det å ta del i å gjøre alt klart, smake, forberede, teambuilde og trene på åpning før vi omsider kan ønske gjestene velkommen inn, er simpelthen bare en fantastisk følelse. Har du lyst til å bli med på det? Vi ser etter både heltids- og deltidsansatte til vår andre Olivia i Rogaland.

I Olivia har vi bygget mange vellykkede restauranter de siste årene. Vi føler stor glede i å kunne tilby jobber til så mange mennesker fra mer enn 50 nasjonaliteter, i et Great Place to Work-sertifisert arbeidsmiljø.

Hvem ser vi etter?

Vi er egentlig ikke så opptatt av hva du har gjort før, men vi er opptatt av hva du er laget av, hva slags holdninger og verdier du har, om du er menneskekjær. Har du erfaring fra en jobb/hobby med høyt tempo, er det likevel en fordel. Verdiene våre er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell. Dette kjennetegner hva vi ser etter hos nye medarbeidere, måten vi jobber på, og hvordan vi ønsker å oppfattes av gjestene våre. Vi bruker verdiene våre aktivt, så for å trives hos oss er du avhengig av å kjenne deg igjen i disse. Det er like viktig for oss at du er en god kollega som at du møter gjestene våre med et stort smil. Olivia skal være et godt sted å være både medarbeider og gjest.

Hvem er vi?

Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. Interesse for å lære mer om italiensk mat og vinkultur – det må du ha. Kunnskapen får du gjennom å delta på våre mange kurs og gjennom vår digitale læringsplattform.

Vi i Olivia er ikke redd for å gi lederroller til unge mennesker, og mange bygger sin CV hos oss. Vi tilbyr en tydelig karrierevei og vi har mange eksempler på medarbeidere som har klatret raskt oppover vårt Oliven-karrieretre.

Vi er avhengige av at du har muligheten til å jobbe minimum to dager per uke. Vi har fleksible arbeidstider som innebærer jobb på helg og kveld. Vi har behov for at du er fleksibel og tilgjengelig for oppstart i midten av februar 2023.

Vi tilbyr:

 • Gode betingelser som du selv kan påvirke, for eksempel kunnskapstester som påvirker din egen lønn
 • En organisasjon i konstant utvikling og med gode karrieremuligheter
 • Unikt samhold blant medarbeidere, preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling, herunder grundig opplæring og løpende kurs om mat, vin, service og kommunikasjon
 • Autentisk italiensk mat- og vinkultur
 • Støtte til sommelier/vinkelnerstudier

Personlige egenskaper hos deg:

 • Er glad, utadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker, og rundt gjester og kollegaer – du er rett og slett menneskekjær
 • Har en naturlig interesse for å lære
 • Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
 • En god lagspiller med et positivt sinn og konstruktiv innstilling
 • Er både strukturert, stabil og fleksibel i din holdning til jobb
 • Har god evne til å takle stress

Ønskede kvalifikasjoner

 • Minimum 20 år
 • Arbeidserfaring
 • Erfaring fra reiseliv, idrett, dans eller teater er en fordel
 • Interesse for mat og vin
 • Gjerne utdannelse innenfor hotell/restaurant/reiseliv

Høres dette spennende ut? Send oss din søknad i dag.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du noen spørsmål om stillingen, ta kontakt med Hanne på hanne@olivia.no. Husk å følge med i søppelpostfilteret under rekrutteringsprosessen, i tilfelle noen av e-postene våre havner der.

Stilling: Servitør | hovmester | bartender
Antall stillinger: 50
Stillingstype: Fast
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Vågen

Stilling: Servitør | hovmester | bartender
Antall stillinger: 50
Stillingstype: Fast
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Vågen