Driftssjef

Snart åpner Olivia Ole Bulls plass. Er du vår nye driftssjef?

For seks år siden tok Bergen imot Olivia på Zachariasbryggen med åpne armer. Vi gleder oss stort over suksesshistorien og snart åpner vi ny restaurant – midt i bykjernen av Bergen. Restauranten skal delta i bybildet med et helt nytt interiør – og akkurat som Bergen by utvikler vi oss, og vi ser frem til nye gjesteopplevelser i en fantastisk lokalitet, ved Kong Olav Vs plass.

Det å åpne en ny restaurant er en spesiell følelse. Å ta del i å gjøre alt klart, smake, forberede, teambuilde og trene på åpning før vi omsider kan ønske gjestene velkommen inn, er simpelthen bare en fantastisk følelse. Har du lyst til å bli med på det?

Vi søker en erfaren, energisk og serviceinnstilt driftssjef som kan ta et overordnet ansvar for konsept og drift etter målsatte KPI’er. Den riktige kandidaten er opptatt av å skape gode gjesteopplevelser og utvikle hver enkelt medarbeider til å nå sitt fulle potensiale. Olivia Ole Bulls plass krever en sterk, resultatorientert og tilstedeværende leder, som er god til å kommunisere og som tørr å sette høye krav til både seg selv og teamet. Du må ha interesse for salg og hva som påvirker både gjesteopplevelsen og snittregningen.

Vi leder etter Great Place to Work sine lederprinsipper, med tillit og relasjoner i fokus.

Driftssjef skal sørge for at egen restaurant driftes i henhold til Olivia sine fastsatte standarder og rutiner, samt krav satt av myndighetene. Det forventes et sterkt eierskap til egen restaurant, jevn høy gjestetilfredshet, jevn høy kvalitet på mat og service, og at Olivia som merkevare blir ivaretatt – både visuelt i restauranten, og i øvrige sammenhenger.

Våre verdier er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell. Det er slik vi ønsker å bli oppfattet av både gjester, kollegaer og samarbeidspartnere, og det er viktig at du kjenner deg igjen i disse.

Vi tilbyr:

  • Gode betingelser som du selv kan påvirke, samt bonusordning
  • En organisasjon i konstant utvikling og med gode karrieremuligheter
  • Unikt samhold blant medarbeidere, preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Autentisk italiensk mat- og vinkultur

Personlige egenskaper:

  • Er glad, utadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker, rundt gjester og kollegaer – du er rett og slett menneskekjær
  • Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
  • Er målrettet og evner å jobbe etter tydelige KPI’er
  • Er en lagspiller med en positiv og konstruktiv innstilling
  • Er både strukturert, stabil og fleksibel
  • Trives med å ha mange prosjekter gående samtidig

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring, gjerne fra restaurant- eller hotelldrift
  • Har hatt resultat- og budsjettansvar
  • Erfaring fra operativ drift, herunder gjestetilfredshet, matkvalitet, serviceleveranse og visuell gjesteopplevelse
  • Erfaring med rekruttering, opplæring og oppfølging av store team
  • Erfaring med å utvikle rutiner og systemer knyttet til drift
  • Erfaring med HMS-arbeid
  • Gjerne utdanning fra hotell- og reiselivsfag, HR eller økonomi

Driftssjef ved Olivia Ole Bulls plass skal rapportere til Regionsjef Nord/Vest, Tor Andre Krogstad.

Søknadsfristen er den 02.02.2023. Spørsmål om stillingen kan rettes til HR Manager Nord/Vest, Hanne, per e-post: hanne@olivia.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stilling: Driftssjef
Antall stillinger: 1
Stillingstype: Fast
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Ole Bulls plass

Stilling: Driftssjef
Antall stillinger: 1
Stillingstype: Fast
Arbeidstid: Dag og kveld
Arbeidsplass: Olivia Ole Bulls plass