Driftssjef | Bergen

Daglig Leder ved Olivia Zachariasbryggen tiltrer i disse dager en ny og spennende rolle i Olivia og vi ser derfor etter en Driftssjef til å ivareta vår flotte restaurant på Zachariasbryggen i Bergen. Og er det noe pandemien har vist oss er at det er store potensialer i videreutvikling av restauranten, gjesteopplevelsen, optimalisering av drift og gjestetilsstrømming for å sikre videre vekst for Olivia Zachariasbryggen.

Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. Vi har et Great Place to Work-sertifisert arbeidsmiljø, hvor alle er ansvarlige for å bringe god energi og arbeidsglede med til jobb.

Vi søker en erfaren, energisk og serviceinnstilt Driftssjef som kan ta et overordnet ansvar for konsept og drift etter målsatte KPI’er. Den riktige kandidaten er brennende opptatt av å skape gode gjesteopplevelser og utvikle hver enkelt medarbeider til å nå sitt fulle potensiale. Olivia krever en sterk, resultatorientert og tilstedeværende leder, som er god til å kommunisere og som tør å sette høye krav til både seg selv og teamet. Du må ha interesse for salg og hva som påvirker både gjesteopplevelsen og snittregningen. Vi leder etter Great Place to Work sine lederprinsipper, med tillit og relasjoner i fokus.

Driftssjefen skal sørge for at egen restaurant driftes i henhold til Olivia sine fastsatte standarder og rutiner, og krav satt av myndighetene. Det forventes et sterkt eierskap til egen restaurant, jevnt høy gjestetilfredshet, jevnt høy kvalitet på mat og service, og at Olivia som merkevare blir ivaretatt – både visuelt i restauranten, og i øvrige sammenhenger. Våre verdier er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonelldet er slik vi ønsker å oppfattes av både gjester, kollegaer og samarbeidspartnere, og det er viktig at du kjenner deg igjen i disse.

Vi tilbyr:

  • Gode betingelser som du selv kan påvirke, bonus-ordninger
  • En ung og dynamisk organisasjon i konstant utvikling og med gode karrieremuligheter
  • Unikt samhold blant medarbeidere, preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Autentisk italiensk mat & vin-kultur

Personlige egenskaper:

  • Glad, utadvendt, nærværende og smilende i samvær med andre mennesker, rundt gjester og kollegaer – du er rett og slett menneskekjær
  • Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
  • Er målrettet og evner å jobbe etter tydelige KPI’er
  • Er en god lagspiller med en positiv og konstruktiv innstilling
  • Er både strukturert, stabil og fleksibel
  • Har god evne til å håndtere press

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring, gjerne fra restaurant- eller hotelldrift
  • Har hatt resultat- og budsjettansvar
  • Erfaring med driftsansvar, herunder gjestetilfredshet, matkvalitet, serviceleveranse og visuell gjesteopplevelse
  • Erfaring med rekruttering, opplæring og oppfølging av store team
  • Erfaring med å utvikle rutiner og systemer knyttet til drift
  • Erfaring med HMS-arbeid
  • Utdanning fra Hotell- og reiselivsfag, HR eller økonomi

Driftssjef Olivia Zachariasbryggen rapporterer til til Regionsjef Nord-Vest, Tor Andre Krogstad.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Tor Andre Krogstad (totto@olivia.no). Vi leser søknader fortløpende

Stilling: Driftssjef
Antall stillinger: 1
Stillingstype: Fast
Tilredelse: Snarest
Arbeidstid:
Arbeidsplass: Olivia Zachariasbryggen