Selskapslokale Sala Privata Solsiden

En skreddersydd italiensk opplevelse

Olivia Solsiden ligger ytterst på bydelen Solsiden langs Nidelven, og er den første Olivia-restauranten utenfor Oslo.

Restauranten er intim, med plass til rundt 200 gjester inne. Uteserveringen har utsikt mot torget og blomsterbrua, og er et hyggelig sted å lene seg tilbake og titte på folkelivet utenfor.

Alle våre restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Solsiden er inspirert av Firenze, med sine mange broer. Du finner spor av Firenze i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for området rundt Firenze.

Sala Privata er våre selskapslokaler, chambre séparée, med plass til store og små lukkede selskap. Her kan vi arrangere alt fra mindre intime middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer med inntil 80 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Dette kan du oppleve på Aker Brygge

På Olivia Solsiden har vi et stort selskapslokale innerst i restauranten med plass til 100 gjester. Rommet er teknisk utstyrt med prosjektor og lydsystem.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Vinsmaking

Har du lyst til å utvikle dine kunnskaper om italiensk vin? 

Les mer

Feiringer

Har du noe som skal feires? Vi kan sette sammen den perfekte italienske kvelden.

Les mer

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? 

Les mer

Vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italiensk vin? På Olivia får du vin fra alle de mest kjente regionene i Italia; fra Sicilia i sør til Piemonte i nord. Lurer du på hvordan rosévin får den fine fargen sin? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler sin lidenskap og kunnskap, og skreddersyr gjerne en smaking etter ønske. Hva med å ta med deg vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer?

Feiringer

Har du noe som skal feires? Enten det er bursdag, jublieum, konfirmasjon, dåp eller bryllup kan dere feire helt uforstyrret i vårt private rom. Vi setter sammen mat og drikke som passer til anledningen.

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? Enten du skal ha mindre møter eller større seminarer og workshops; hos oss kan du sitte i lune omgivelser, med alt du trenger av teknisk utstyr og god mat og drikke.

Selskapsmenyer

Book Sala Privata Solsiden

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.