Selskapslokale Sala Privata Tjuvholmen

En skreddersydd italiensk opplevelse

Nede ved sjøen i en av Oslos nyere bydeler, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Restauranten strekker seg mellom bryggen på den ene siden og hovedgaten på den andre, og har uteservering på hver side med sol fra morgen til kveld.

Sala Privata er våre selskapslokaler, eller chambre séparée, med plass til store og små private arrangementer. Lokalet på Olivia Tjuvholmen er helt spesielt - her kan vi nemlig stenge av en stor del av restauranten med egen bar og toaletter, så du får følelsen av å ha en hel restaurant for deg selv!

Dette kan du oppleve på Tjuvholmen

I Sala Privata på Olivia Tjuvholmen får du følelsen av å ha en hel restaurant for deg selv. I lokalet har vi egen bar og toaletter som gjør lokalet til det perfekte stedet for selskap og feiringer.

Det er plass til ca. 65 gjester i lokalet, men vi kan også ta imot mindre grupper. Det koster ingenting å leie lokalet, men vi ønsker at gjester velger blant våre selskapsmenyer som dere finner lenger ned på siden. Vi kan også hjelpe å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Vinsmaking

Har du lyst til å utvikle dine kunnskaper om italiensk vin? 

Les mer

Cocktailkurs

I vårt private lounge- og barområde kan du lære å mikse skikkelig gode cocktails.

Les mer

Feiringer

Har du noe som skal feires? Vi kan sette sammen den perfekte italienske kvelden.

Les mer

Vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italiensk vin? På Olivia får du vin fra alle de mest kjente regionene i Italia; fra Sicilia i sør til Piemonte i nord. Lurer du på hvordan rosévin får den fine fargen sin? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler sin lidenskap og kunnskap, og skreddersyr gjerne en smaking etter ønske. Hva med å ta med deg vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer?

Cocktailkurs

Olivia er mer enn bare pizza og pasta. Ikke bare har vi lidenskapelige pizzakokker på kjøkkenet, vi har også dedikerte bartendere som elsker faget sitt - og som stadig tar cocktailmenyen vår til nye høyder. Nå kan du lære å lage to av våre mest populære drinker, samt tips og triks til hvordan man lager deilige cocktails hjemme.

Feiringer

Har du noe som skal feires? Enten det er bursdag, jublieum, konfirmasjon, dåp eller bryllup kan dere feire helt uforstyrret i vårt private rom. Vi setter sammen mat og drikke som passer til anledningen.

Selskapsmenyer

Book Sala Privata Tjuvholmen

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.