Selskapslokale Sala Privata Østbanehallen

En skreddersydd italiensk opplevelse

I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivia Østbanehallen plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Restauranten har et storslagent interiør, med hele 14 meter under taket. Atmosfæren er likevel som du ellers kjenner den fra Olivia, lun, uformell og hyggelig - med fyr i peisen og levende lys. 

Sala Privata er våre selskapslokaler, eller chambre séparée, med plass til store og små private arrangementer. Lokalet på Olivia Østbanehallen er et mindre rom som passer perfekt for intime middager, feiringer og møter.

Dette kan du oppleve på Østbanehallen

Innerst i restauranten på Olivia Østbanehallen har vi et lite privat rom med plass til ca. 22 gjester, men dere kan også være færre. Rommet er perfekt for mer intime middager og mindre møter, med en hyggelig atmosfære og utsikt utover den ellers store restauranten.

Det koster ingenting å leie lokalet, men vi ønsker at gjester velger blant våre selskapsmenyer som dere finner lenger ned på siden.

Vinsmaking

Har du lyst til å utvikle dine kunnskaper om italiensk vin? 

Les mer

Feiringer

Har du noe som skal feires? Vi kan sette sammen den perfekte italienske kvelden.

Les mer

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? 

Les mer

Vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italiensk vin? På Olivia får du vin fra alle de mest kjente regionene i Italia; fra Sicilia i sør til Piemonte i nord. Lurer du på hvordan rosévin får den fine fargen sin? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler sin lidenskap og kunnskap, og skreddersyr gjerne en smaking etter ønske. Hva med å ta med deg vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer?

Feiringer

Har du noe som skal feires? Enten det er bursdag, jublieum, konfirmasjon, dåp eller bryllup kan dere feire helt uforstyrret i vårt private rom. Vi setter sammen mat og drikke som passer til anledningen.

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? Enten du skal ha mindre møter eller større seminarer og workshops; hos oss kan du sitte i lune omgivelser, med alt du trenger av teknisk utstyr og god mat og drikke.

Selskapsmenyer

Book Sala Privata Østbanehallen

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.