Olivia Eger Sala Privata

En skreddersydd italiensk opplevelse

Midt på travle Karl Johans gate og Egertorget ligger Olivia Eger. Restauranten strekker seg over tre etasjer og har plass til nesten 500 gjester inne. På uteserveringen på gateplan kan du kjenne på folkelivet på Karl Johan.

På Olivia Eger har vi Sala Privata, som er våre selskapslokaler, eller chambre séparée, med plass til store og små private arrangementer. Lokalet på Olivia EGER er helt spesielt - her har vi nemlig bygget et studiokjøkken og eget lounge- og barområde, som gjør at vi i tillegg kan holde pizzakurs og cocktailkurs i forbindelse med feiringer, middagsselskaper, møter eller seminarer.

På Olivia EGER kan vi bruke hele underetasjen i restauranten til private arrangementer og aktiviteter. Lokalet har et eget loungeområde med bar, i tillegg til et stort område med sitteplasser og privat studiokjøkken. Her kan vi arrangere pizzakurs med pizzakokkene våre, vinsmakinger med vinkelnere og cocktailkurs med bartendere. Lokalet er derfor perfekt for de som ønsker å arrangere noe med det lille ekstra, som gir en annerledes restaurantopplevelse med et skreddersydd opplegg.

Det er plass til ca. 60 gjester i lokalet, men vi kan også ta imot mindre grupper. Det koster ingenting å leie lokalet, men vi ønsker at gjester velger blant våre selskapsmenyer som dere finner lenger ned på siden. Vi kan også hjelpe å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Pizzakurs

Har du lyst til å lære å lage pizza á la Olivia? På kurset lærer vår fantastiske pizzaiolo Stanko deg å lage den gode romerske pizzaen vi serverer i restaurantene våre. Hvordan lage den perfekte pizzadeigen? Hvor lenge og hvordan skal du helst steke pizzaen din? Hva er godt å toppe med? Hvert kurs har plass til 15 personer og koster 450 kroner per person.

vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italiensk vin? På Olivia får du vin fra alle de mest kjente regionene i Italia; fra Sicilia i sør til Piemonte i nord. Lurer du på hvordan rosévin får den fine fargen sin? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler sin lidenskap og kunnskap, og skreddersyr gjerne en smaking etter ønske. Hva med å ta med deg vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer?

cocktailkurs

Olivia er mer enn bare pizza og pasta. Ikke bare har vi lidenskapelige pizzakokker på kjøkkenet, vi har også dedikerte bartendere som elsker faget sitt - og som stadig tar cocktailmenyen vår til nye høyder. Nå kan du lære å lage to av våre mest populære drinker, samt tips og triks til hvordan man lager deilige cocktails hjemme.

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? Enten du skal ha mindre møter eller større seminarer og workshops; hos oss kan du sitte i lune omgivelser, med alt du trenger av teknisk utstyr og god mat og drikke.

Feiringer

Har du noe som skal feires? Enten det er bursdag, jublieum, konfirmasjon, dåp eller bryllup kan dere feire helt uforstyrret i vårt private rom. Vi setter sammen mat og drikke som passer til anledningen.

Book Sala Privata Eger

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.