Selskapslokale Sala Privata Aker Brygge

En skreddersydd italiensk opplevelse

Den første restauranten i Olivia-familien ligger i de gamle, ærverdige Verkstedhallene på Aker Brygge.

Restauranten strekker seg over to etasjer, med store vinduer ut mot bryggen utenfor. Uteserveringen har fantastisk beliggenhet på bryggekanten med utsikt mot fjorden og Akershus Festning. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til sjø og det myldrende folkelivet.

Sala Privata er våre selskapslokaler, chambre séparée, med plass til store og små lukkede selskap. Her kan vi arrangere alt fra mindre intime middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer med inntil 80 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Dette kan du oppleve på Aker Brygge

Olivia Aker Brygge har vi et stort selskapslokale i andre etasje med plass til over 80 gjester. Rommet er teknisk utstyrt med prosjektor og lydsystem, og kan deles i to for mer intime arrangementer. Ved siden har vi et eget vinrom der vi gjerne setter opp kurs og smakinger. Det finnes også muligheter for å reservere hele etasjen i restauranten til store middager.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Vinsmaking

Har du lyst til å utvikle dine kunnskaper om italiensk vin? 

Les mer

Feiringer

Har du noe som skal feires? Vi kan sette sammen den perfekte italienske kvelden.

Les mer

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? 

Les mer

Vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italiensk vin? På Olivia får du vin fra alle de mest kjente regionene i Italia; fra Sicilia i sør til Piemonte i nord. Lurer du på hvordan rosévin får den fine fargen sin? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler sin lidenskap og kunnskap, og skreddersyr gjerne en smaking etter ønske. Hva med å ta med deg vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer?

Feiringer

Har du noe som skal feires? Enten det er bursdag, jublieum, konfirmasjon, dåp eller bryllup kan dere feire helt uforstyrret i vårt private rom. Vi setter sammen mat og drikke som passer til anledningen.

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? Enten du skal ha mindre møter eller større seminarer og workshops; hos oss kan du sitte i lune omgivelser, med alt du trenger av teknisk utstyr og god mat og drikke.

Selskapsmenyer

Book Sala Privata Aker Brygge

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.