Selskapslokale Sala Privata Storgata

En skreddersydd italiensk opplevelse

Hver Olivia-restaurant er inspirert av forskjellige byer i Italia. Olivia Storgata er inspirert av Bologna, som mange regner å være selve hjertet, eller indrefileten, i Italia, i hvert fall når det kommer til mat og mattradisjoner. Du vil finne spor av Bologna i restauranten og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi gjestene våre et lite stykke Italia uansett hvor du besøker oss.

 

Inne i restauranten har vi plass til rundt 200 gjester, med noen helt spesielle chef's table-plasser i den 15 meter lange baren, som er det første du møter når du kommer inn. Her kan du følge pizzakokkene våre i aksjon mens du spiser og bartendere som mikser italienske aperitivi og cocktails. Utenfor har vi en stor uteservering med gode solforhold.

 

Sala Privata er våre selskapslokaler, chambre séparée, med plass til store selskap. Her kan vi arrangere alt fra middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer. Selskapslokalet vårt på Olivia Storgata i Lillestrøm har plass til inntil 70 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Dette kan du oppleve hos Storgata

På Olivia Storgata i Lillestrøm har vi mulighet for å sperre av et område i restauranten, enten du ønsker å holde møter og kurs eller private selskap. Rommet har plass til 70 gjester og er utstyrt med prosjektor.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Feiringer

Har du noe som skal feires? Vi kan sette sammen den perfekte italienske kvelden.

Les mer

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? 

Les mer

Vinsmaking

Har du lyst til å utvikle dine kunnskaper om italiensk vin? 

Les mer

Feiringer

Har du noe som skal feires? Enten det er bursdag, jublieum, konfirmasjon, dåp eller bryllup kan dere feire helt uforstyrret i vårt private rom. Vi setter sammen mat og drikke som passer til anledningen.

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? Enten du skal ha mindre møter eller større seminarer og workshops; hos oss kan du sitte i lune omgivelser, med alt du trenger av teknisk utstyr og god mat og drikke.

Vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italiensk vin? På Olivia får du vin fra alle de mest kjente regionene i Italia; fra Sicilia i sør til Piemonte i nord. Lurer du på hvordan rosévin får den fine fargen sin? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler sin lidenskap og kunnskap, og skreddersyr gjerne en smaking etter ønske. Hva med å ta med deg vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer?

Selskapsmenyer

Book Sala Privata Storgata

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.