Selskapslokale Sala Privata Zachariasbryggen

En skreddersydd italiensk opplevelse

Midt på fisketorget på velkjente Zachariasbryggen finner du Olivia, med utsikt mot Fløibanen, torget og de kjente trebygningene som preger Bergen by. Restauranten går over to etasjer og har en hyggelig uteservering som gir følelsen av å sitte midt i hjertet av byen.

Alle våre restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Zachariasbryggen er inspirert av øyen Sicilia og spesielt byen Palermo. Du finner spor av Palermo i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for Sicilia.

Sala Privata er våre selskapslokaler, chambre séparée, med plass til store og små lukkede selskap. Og hos Olivia Zachariasbryggen har vi mulighet til å stenge av en del av restauranten i andre etasje. Her kan vi arrangere alt fra middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer med inntil 45 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Dette kan du oppleve i Bergen

På Olivia Zachariasbryggen i Bergen har vi mulighet for å sperre av et område i restaurantens andre etasje, enten du ønsker å holde møter og kurs eller private middager. Rommet har plass til 40 gjester og er utstyrt med prosjektor og lydsystem.

Det koster ingenting å leie lokalet, men vi ønsker at gjester velger blant våre selskapsmenyer som dere finner lenger ned på siden. Vi kan også hjelpe å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? 

Les mer

Feiringer

Har du noe som skal feires? Vi kan sette sammen den perfekte italienske kvelden.

Les mer

Vinsmaking

Har du lyst til å utvikle dine kunnskaper om italiensk vin? 

Les mer

Møterom

Hvem har sagt at møterom må være kalde og kjedelige? Enten du skal ha mindre møter eller større seminarer og workshops; hos oss kan du sitte i lune omgivelser, med alt du trenger av teknisk utstyr og god mat og drikke.

Feiringer

Har du noe som skal feires? Enten det er bursdag, jublieum, konfirmasjon, dåp eller bryllup kan dere feire helt uforstyrret i vårt private rom. Vi setter sammen mat og drikke som passer til anledningen.

Vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italiensk vin? På Olivia får du vin fra alle de mest kjente regionene i Italia; fra Sicilia i sør til Piemonte i nord. Lurer du på hvordan rosévin får den fine fargen sin? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler sin lidenskap og kunnskap, og skreddersyr gjerne en smaking etter ønske. Hva med å ta med deg vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer?

Selskapsmenyer

Book Sala Privata Bergen

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.