Selskapslokale Vårt selskapslokale på Eger

EN personlig italiensk opplevelse

Olivia EGER ligger midt på travle Karl Johans gate og selve hjertet der, nemlig på Egertorget. Restauranten strekker seg over tre etasjer og har plass til nesten 500 gjester inne og en egen underetasje til private arrangementer. Ute har vi bygget en hyggelig uteservering på gateplan slik at du kan kjenne på folkelivet på Karl Johan.

Alle våre restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia EGER er inspirert av Roma – den evige byen. Du finner spor av Roma i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for Roma.

Sala Privata er våre selskapslokaler, chambre séparée, med plass til store og små lukkede selskap. Her kan vi arrangere alt fra mindre intime middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer. Selskapslokalet på Olivia EGER har plass til 60 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Fasiliteter hos Eger

På Olivia EGER har vi en hel underetasje i restauranten som kan brukes til private arrangementer og aktiviteter. Lokalet har et eget loungeområde med bar, i tillegg til et stort område med sitteplasser og privat studiokjøkken. Her kan du arrangere pizzakurs med pizzaiolos, vinsmakinger med vinkelnere og cocktailkurs med bartendere. Lokalet er perfekt for de som ønsker å arrangere private selskaper eller møter og seminarer med det lille ekstra, som gir en annerledes restaurantopplevelse med et skreddersydd opplegg. Lokalet har både prosjektor og lydsystem. Det er plass til 60 gjester i lokalet.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for aktiviteter, mat og drikke.

pizza_hvit

Pizzakurs

Hos Olivia Eger tilbyr vi pizzakurs for inntil 30 personer. Kurset innebærer baking av pizzaer sammen med våre pizzaiolos. 

Les mer ↓

selskap-01

Vinsmaking

Lær mer om italienske viner i stemningsfulle omgivelser. Våre vinkelnere setter sammen en vinsmaking etter ønske.

Les mer ↓

cocktail-01

cocktailkurs

Hvordan settes smaker sammen til gode drinker? Bartenderne våre åpner baren for dere, gjestene våre, slik at dere kan få lære å mikse cocktails.

Les mer ↓

Pizzakurs

I underetasjen på Olivia EGER har vi et privat studiokjøkken, og her kan vi arrangere pizzakurs med pizzaiolo. På kurset lærer pizzaiolo Stanko deg å lage den romerske pizzaen vi serverer i restaurantene våre. På pizzakurset har vi mulighet til å ta imot 30 gjester. Kurset passer for alle aldre.

vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italienske viner? Lurer du på hvordan en rosévin blir laget? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler gjerne lidenskapen sin for vin. På vårt vinkart har vi ulike viner fra flere regioner i Italia; Piemonte, Veneto, Toscana, Campania, Sicilia... Vi skreddersyr vinsmakingen etter ønske. Hva med å ta med vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer på vinsmaking?

cocktailkurs

Hos Olivia er vi mer enn bare pizza og pasta. Ikke bare har vi lidenskapelige pizzakokker på kjøkkenet, vi har også dedikerte bartendere som elsker faget sitt – og som den siste tiden har tatt cocktailmenyen vår til stadig nye høyder. Det siste året har vi brukt masse tid på å teste, utvikle og finne frem til oppskrifter på drinker som passer både før, underveis og etter måltidet, og som forhåpentligvis gir restaurantbesøket en følelse av det lille ekstra. Hos Olivia EGER kan du invitere med deg vennegjengen på cocktailkurs og få et innblikk i hvordan du setter sammen smaker til gode drinker.

Selskapsmeny

Vi lager all mat fra bunn og med kjærlighet, basert på de beste råvarene vi kan finne. Det er også mulig å velge fra en mindre a la carte hvis dere ikke ønsker menyer. For mer informasjon, kontakt oss på booking@olivia.no.
Buon appetito!

Selskapsmenyer

Menú Olivia

Menú Olivia

Menú Olivia er perfekt for deg som elsker pasta og pizza. Til forrett serverer vi et utvalg av de beste råvarene Italia har å by på, til hovedrett bestemmer du selv hvilken pizza eller pastarett du vil ha og til dessert får du panna cotta. Kaffe og biscotti er inkludert i prisen.

Pris per person 425,-

Menyen kan også kjøpes som to-retters, enten forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert til 350,-

FORRETT

Antipasto all´Italiana

caprese, parmaskinke, trøffelsalami,
sterk salami, melon, artisjokk, oliven,
pesto genovese og focaccia

hvete, melk, selleri, sennep, pistasjnøtter

HOVEDRETT

Velg én av rettene

Penne al pollo ubriaco

penne, kylling, bacon, tomat, hvitløk, basilikum, pepperoncini, fløte, persille og focaccia

hvete, melk, selleri, soya

Linguine al profumo di mare

linguine, ASC-sertifisert scampi, squash, chili, sjalottløk, hvitvin, fløte og focaccia

hvete, melk, skalldyr, sennep, svoveldioksid og sulfitt

Pizza prosciutto di parma

tomat, mozzarella, parmaskinke, pinjekjerner, ruccola, parmesan

hvete, melk, pinjekjerne

Pizza alla diavola

tomat, mozzarella, italiensk sterk salami, pecorino, oregano

hvete, melk, selleri, sennep, svoveldioksid og sulfitt

DESSERT

Velg én av rettene

Panna cotta

klassisk fløte- og vaniljedessert med marinerte bjørnebær og bringebærcoulis

melk, egg

Tiramisú

fingerkjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem, mørk sjokolade og rom, drysset med kakao

hvete, melk, egg

Caffè & biscotti

Menú Speciale

Menú Speciale

Meny speciale er for deg som vil utforske mer av det italienske kjøkkenet enn "bare" pizza og pasta. Til forrett serverer vi et utvalg av de beste råvarene Italia har å by på, til hovedrett velger du mellom kjøtt eller fisk tilberedt på typisk italiensk vis og til dessert kan du også velge mellom de to mest kjente dessertene Italia har å by på: panna cotta eller tiramisú.

Pris per person 525,-

FORRETT

Antipasto all´Italiana

caprese, parmaskinke, trøffelsalami,
sterk salami, melon, artisjokk, oliven,
pesto genovese og focaccia

hvete, melk, selleri, sennep, pistasjnøtter

HOVEDRETT

Velg én av rettene

Sogliola al burro

helstekt smørflyndre med kaperssmør, grillet sitron og rosmarinstekte poteter eller salat

melk, fisk, soya, svoveldioksid og sulfitt

Entrecôte grigliata

grillet entrecôte med bakte cherrytomater, parmesansmør og rødvinssaus. Serveres med rosmarinstekte poteter eller salat

svoveldioksid og sulfitt, melk, selleri, egg

DESSERT

Velg én av rettene

Panna cotta

klassisk fløte- og vaniljedessert med marinerte bjørnebær og bringebærcoulis

melk, egg

Tiramisú

fingerkjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem, mørk sjokolade
og rom, drysset med kakao

hvete, melk, egg

Caffè & biscotti

Book selskapslokalet på Eger

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.

For å booke selskapslokale må selskapet være minimum 20 gjester.