Selskapslokale Vårt selskapslokale i Bergen

EN personlig italiensk opplevelse

Midt på fisketorget på velkjente Zachariasbryggen finner du Olivia, med utsikt mot Fløibanen, torget og de kjente trebygningene som preger Bergen by. Restauranten går over to etasjer og har en hyggelig uteservering som gir følelsen av å sitte midt i hjertet av byen.

Alle våre restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og Olivia Zachariasbryggen er inspirert av øyen Sicilia og spesielt byen Palermo. Du finner spor av Palermo i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for Sicilia.

Sala Privata er våre selskapslokaler, chambre séparée, med plass til store og små lukkede selskap. Og hos Olivia Zachariasbryggen har vi mulighet til å stenge av en del av restauranten i andre etasje. Her kan vi arrangere alt fra middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer med inntil 45 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Fasiliteter hos Olivia Bergen

På Olivia Zachariasbryggen i Bergen har vi mulighet for å sperre av et område i restaurantens andre etasje, enten du ønsker å holde møter og kurs eller private middager. Rommet har plass til 45 gjester og er utstyrt med prosjektor og lydsystem.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for aktiviteter, mat og drikke.

cocktail-01

Cocktailkurs

Hvordan settes smaker sammen til gode drinker? Bartenderne våre åpner baren for dere, gjestene våre, slik at dere kan få lære å mikse cocktails.

Les mer ↓

selskap-03

Selskap

Uansett hva det er du skal feire; bursdag, konfirmasjon, jubileum eller møter – vi hjelper dere å skreddersy den perfekten kvelden. 

Les mer ↓

selskap-01

Vinsmaking

Lær mer om italienske viner i stemningsfulle omgivelser. Våre vinkelnere setter sammen en vinsmaking etter ønske. 

Les mer ↓

Cocktailkurs

Hos Olivia er vi mer enn bare pizza og pasta. Ikke bare har vi lidenskapelige pizzakokker på kjøkkenet, vi har også dedikerte bartendere som elsker faget sitt – og som den siste tiden har tatt cocktailmenyen vår til stadig nye høyder. Det siste året har vi brukt masse tid på å teste, utvikle og finne frem til oppskrifter på drinker som passer både før, underveis og etter måltidet, og som forhåpentligvis gir restaurantbesøket en følelse av det lille ekstra. Hos Olivia Zachariasbryggen kan du invitere med deg vennegjengen på cocktailkurs og få et innblikk i hvordan du setter sammen smaker til gode drinker.

 

Selskap

Skal du feire en stor dag? Eller arrangere møter eller holde kurs? Selskapslokalet hos Olivia Zachariasbryggen passer perfekt for de litt mindre selskapene med plass til 35 gjester. Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med det beste Italia har å by på.

 

Vinsmaking

Har du lyst til å lære mer om italienske viner? Lurer du på hvordan en rosévin blir laget? Eller hvilke druetyper du finner i en Ripasso? Våre vinkelnere deler gjerne lidenskapen sin for vin. På vårt vinkart har vi ulike viner fra flere regioner i Italia; Piemonte, Veneto, Toscana, Campania, Sicilia... Vi skreddersyr vinsmakingen etter ønske. Hva med å ta med vennegjengen, utdrikningslaget eller kollegaer på vinsmaking?

Selskapsmeny

Vi lager all mat fra bunn og med kjærlighet, basert på de beste råvarene vi kan finne. Det er også mulig å velge fra en mindre a la carte hvis dere ikke ønsker menyer. For mer informasjon, kontakt oss på booking@olivia.no.
Buon appetito!

Selskapsmenyer

Menú Olivia

Menú Olivia

Menú Olivia er perfekt for deg som elsker pasta og pizza. Til forrett serverer vi et utvalg av de beste råvarene Italia har å by på, til hovedrett bestemmer du selv hvilken pizza eller pastarett du vil ha og til dessert får du panna cotta. Kaffe og biscotti er inkludert i prisen.

Pris per person 425,-

Menyen kan også kjøpes som to-retters, enten forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert til 350,-

FORRETT

Antipasto all´Italiana

caprese, parmaskinke, trøffelsalami,
sterk salami, melon, artisjokk, oliven,
pesto genovese og focaccia

hvete, melk, selleri, sennep, pistasjnøtter

HOVEDRETT

Velg én av rettene

Penne al pollo ubriaco

penne, kylling, bacon, tomat, hvitløk, basilikum, pepperoncini, fløte, persille og focaccia

hvete, melk, selleri, soya

Linguine al profumo di mare

linguine, ASC-sertifisert scampi, squash, chili, sjalottløk, hvitvin, fløte og focaccia

hvete, melk, skalldyr, sennep, svoveldioksid og sulfitt

Pizza prosciutto di parma

tomat, mozzarella, parmaskinke, pinjekjerner, ruccola, parmesan

hvete, melk, pinjekjerne

Pizza alla diavola

tomat, mozzarella, italiensk sterk salami, pecorino, oregano

hvete, melk, selleri, sennep, svoveldioksid og sulfitt

DESSERT

Velg én av rettene

Panna cotta

klassisk fløte- og vaniljedessert med marinerte bjørnebær og bringebærcoulis

melk, egg

Tiramisú

fingerkjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem, mørk sjokolade og rom, drysset med kakao

hvete, melk, egg

Caffè & biscotti

Menú Speciale

Menú Speciale

Meny speciale er for deg som vil utforske mer av det italienske kjøkkenet enn "bare" pizza og pasta. Til forrett serverer vi et utvalg av de beste råvarene Italia har å by på, til hovedrett velger du mellom kjøtt eller fisk tilberedt på typisk italiensk vis og til dessert kan du også velge mellom de to mest kjente dessertene Italia har å by på: panna cotta eller tiramisú.

Pris per person 525,-

FORRETT

Antipasto all´Italiana

caprese, parmaskinke, trøffelsalami,
sterk salami, melon, artisjokk, oliven,
pesto genovese og focaccia

hvete, melk, selleri, sennep, pistasjnøtter

HOVEDRETT

Velg én av rettene

Sogliola al burro

helstekt smørflyndre med kaperssmør, grillet sitron og rosmarinstekte poteter eller salat

melk, fisk, soya, svoveldioksid og sulfitt

Entrecôte grigliata

grillet entrecôte med bakte cherrytomater, parmesansmør og rødvinssaus. Serveres med rosmarinstekte poteter eller salat

svoveldioksid og sulfitt, melk, selleri, egg

DESSERT

Velg én av rettene

Panna cotta

klassisk fløte- og vaniljedessert med marinerte bjørnebær og bringebærcoulis

melk, egg

Tiramisú

fingerkjeks dyppet i espressokaffe, mascarponekrem, mørk sjokolade
og rom, drysset med kakao

hvete, melk, egg

Caffè & biscotti

Book selskapslokalet i Bergen

Send en forespørsel ved å fylle ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.

For å booke selskapslokale må selskapet være minimum 20 gjester.