Selskapslokaler Sala Privata

En skreddersydd opplevelse

Sala Privata er våre selskapslokaler, chambre séparée, med plass til store og små lukkede selskap. Her kan vi arrangere alt fra mindre intime middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer og seminarer med inntil 85 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

De forskjellige rommene har ulike fasiliteter som gir hvert sted sine kvaliteter. Vi tilbyr alt fra opplevelser som pizzakurs og vinsmakinger til full tilrettelegging for møter og seminarer. Les mer om lokalene under for å finne ut hvilket rom som passer dine behov best.

eger

På Olivia EGER har vi en hel underetasje i restauranten som kan brukes til private arrangementer og aktiviteter. Lokalet har et eget loungeområde med bar, i tillegg til et stort område med sitteplasser og privat studiokjøkken. Her kan du arrangere pizzakurs med pizzaiolos, vinsmakinger med vinkelnere og cocktailkurs med bartendere. Lokalet er perfekt for de som ønsker å arrangere private selskaper eller møter og seminarer med det lille ekstra, som gir en annerledes restaurantopplevelse med et skreddersydd opplegg. Selskapslokale har plass til 60 gjester.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for aktiviteter, mat og drikke.

østbanehallen

Innerst i restauranten på Olivia Østbanehallen har vi et lite privat rom med plass til 22 gjester. Rommet er perfekt for mer intime middager og mindre møter, med en hyggelig atmosfære og utsikt utover den ellers store restauranten. Rommet er utstyrt med prosjekter og lydsystem.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Tjuvholmen

Da vi utvidet Olivia Tjuvholmen i 2020 fikk vi et helt nytt område i restauranten som også kan stenges av for privat bruk. Lokalet har et tilhørende uteområde som kan åpnes med store skyvedører, egen bar og toaletter. Selskapslokale har plass til 70 gjester. Med andre ord er lokalet perfekt for firmafester eller bursdagsfeiringer, med gode solforhold og perfekt beliggenhet på Tjuvholmen.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

aker brygge

Olivia Aker Brygge har vi et stort selskapslokale i andre etasje med plass til 80 gjester. Rommet er teknisk utstyrt med lyd og bilde, og kan deles i to for mer intime arrangementer. Ved siden har vi et eget vinrom der vi gjerne setter opp kurs og smakinger. Det finnes også muligheter for å reservere hele etasjen i restauranten til store middager.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

bergen

På Olivia Zachariasbryggen i Bergen har vi mulighet for å sperre av et område i restaurantens andre etasje, enten du ønsker å holde møter og kurs eller private middager. Rommet har plass til 45 gjester og er utstyrt med prosjektor og lydsystem.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Storgata

På Olivia Storgata i Lillestrøm har vi mulighet for å sperre av et område inne i restauranten, enten du ønsker å holde møter og kurs eller private selskap. Rommet har plass til 70 gjester og er utstyrt med prosjektor.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Vil du booke sala privata?

Send en forespørsel ved å fyll ut skjemaet under. Skriv eventuelle andre beskjeder du ønsker å dele med oss i siste felt.