Laster Arrangementer

Cacio e pepe

23
nov

Italiensk kjøkken på sitt beste

Du har kanskje hørt rykter om den populære pastaretten cacio e pepe? Retten stammer fra oldtidens Roma, og det sies at det er en av de eldste rettene i det italienske kjøkkenet. En klassiker du finner i hele Roma og en stor favoritt hos mange. For å lage retten kreves det en god del ost, og derfor bruker vi kun Parmigiano Reggiano-hjul fra Parma. Retten i seg selv er ganske ukomplisert; en kremet pasta med pecorino, parmesan og nykvernet pepper. Enkelt, men så godt når det gjøres med råvarer av høyest kvalitet!

I uke 47 og 48 inviterer vi til en ekstra spesiell pastaopplevelse på Olivia Tjuvholmen, Eger og Solsiden; da står kokkene våre ute i restauranten og lager retten rett fra parmesanhjulet. Gjelder fra kl. 16:00

 

Cacio e pepe er tilgjengelig på:

Tjuvholmen 23.–25. november

Eger 23.–25. november

Solsiden (Trondheim) 30. november–2. desember