Med fokus på råvarekvalitet

God råvarekvalitet er helt avgjørende i det italienske kjøkkenet og er selvfølgelig noe vi er lidenskapelig opptatte av i Olivia. Vi importerer alle de italienske ingrediensene vi bruker gjennom vårt egne importselskap, og reiser ofte til Italia for å finne de beste leverandørene. Det vil si leverandører og produsenter av oster, salamier, skinker, olivenoljer, pizzamel, hermetikk, oliven og andre varer vi behøver for å lage Olivia-rettene som har blitt favoritter hos mange. I tillegg til kjente italienske råvarer som prosciutto di parma og parmigiano reggiano tar vi inn over 50 andre italienske produkter fra ulike leverandører som vår Henriette, daglig leder av Olivia Import, har opparbeidet et godt forhold til over lang tid.

Lidenskapen vi har for Italia, mat og smak gjør at vi alltid er på jakt etter det beste. Vi smaker jevnlig på nye produkter, blindtester og sammenligner med det vi allerede har for å hele tiden forbedre oss. Vi reiser til Italia opp til flere ganger i året; blant annet med kjøkkensjefene våre, som er med på kurs og workshops med flere av de vi samarbeider med. Dette gir oss et eierskap og en stolthet som er svært viktig å ha med inn på kjøkkenet – for det er sånt det blir ordentlig god mat av.

Flere innlegg